Länge sen sist!

 
 
 
 
Theus är just nu hos mormor och bygger snögubbar och leker i snön. Han åkte efter Halloweendisco på dagis i fredags och kommer hem imorgon, tisdag. Han skulle kommit hem i söndags men ville stanna tills idag. Idag var det så halt och snöigt så han han fick stanna en dag till. 
 
Så vad har hänt sedan sist? 
Jag har börjat jobba som spec.lärare och barnen går på dagis. Eddie går på en kommunal förskola å Theus och milea på Busfröet, en privat. 
 
Eddie är nu 1 år och 9 mån. För en månad sen började talet lossna mer, men det är nog mest vi som förstår vad han säger. Mamma, pappa, komma, hemma, haklapp, bil/lastbil/traktor =abrmmm, bajs, blöja. 
Men många ord låter inte alls som det det ska 😆
 
 
 
milea har hunnit fylla 3 år och gillar att dega, spela blåbärsspelet och sjunga. Hon kan många färger på engelska och sjunger sånger på både svenska och engelska. 
Den 2 okt slutade hon med napp. Jag sa att jag inte hittade någon napp. Hon var ledsen när hon skulle somna och vaknade två gånger å var ledsen. Kvällen efter var hon bara ledsen på kvällen och efter det har det gått fint. 
Den 3 nov lämnade hon sina nappar till Emil på ALV-höstmarknad. hon valde sedannstolt en Ida-docka för att hon varit så duktig. 
 
 
Theus  fyller snart 5 år och har mognat så mycket. Han är intresserad av siffror och bokstäver men har en väldigt lång inrlärningszon. Han älskar ScoobyDoo, poliser, piraer och spiderman. han tror att en tand är lös, höger nere.
 
 
 

72cm och 8,8kg

Det visade vågen när vi var på Bvc i onsdgas, den 4:e nov. Nästa vägning blir den normala 1 mån vägningen. Vi vägde denna gången för att han inte gått upp så mycket sist. Från att ha legatbpå nått streck äver normalen ligger och nu och följer -1 strecket. 
 
2:a (vänster tand bredvid framtanddwn) och 3:e (vänster fram) tanden kom samtidigt med, en den 3:e och en den 4-5:e. Så han har sovit oroligt och vaknat runt 22 och varit ledsen, och även ibland runt 02. Innan har han inte vaknat förrän 04 å brukar då vilja ha en flaska ersättning. Nu har han knappt velat ha nått ur flaskan för det gör väl ont å snutta. Lille gubben...


RSS 2.0