Städa, städa varje sönda åså varje jul...

Japp... riktit städdag idag, har vårstädat köket och tv-rummet! Skönt med ett rent hus! Blir det andra rummen sen, så man kan packa ner lite saker! Blev Ikea en svänf´g idag också, jag och Marie for dit å shoppade lite Billy-dörrar!

Har Roddys kusin, Axel, här hela veckan. Han har prao hos Roddy...vad han nu ska göra i en vecka där heheh =)

Nu blir det snart blåsningen och sen sängen!!  Har ätit goda räkmackor så jag håller på att svälla över nu...

Natti!!

Bowling å shopping

Japp, spelade bowling med Moa och Anita igår coh Marie njöt av att få titta på =)

Sen gick vi och handlade och Marie var helt slut efter det hehe =) Tacos blev det till middag och Jessica kom förbi och visade så j*vla coola bilder!!! Så himla kul hehe!!

Pratade med mamma ida, hon måste läka i ryggen innan de kan göra någto åt hjärtat, men alla hennes värden var bra nu iallafall... så får se om hon kommer hem som planerat den 25 eller inte....

Idag vet jag inte vad som står på schemat, har ju varit två heldagar, så idag blir det kanske att ta det lugnt här hemma...har städat lite och tagit upp Marie. Vi får se vad vi hittar på.

Nu blir det ett par minuters pluggande i alla fall så vi kan äta frukost när älskling vaknar!


Någon som är bra på att designa bloggar? SÄg gärna till i så fall så du kan hjälpa mig för jag har gett upp nu hehe!

jobb å slit =)

Japp då är det dags att jobba igen! Har ju varit ledig mina dagar och nu blir det mina två helger igen... Men känns faktiskt inget jobbigt alls just nu vilket är underbart skönt! Skönt att fördriva dagen med Anita idag, å imon blir det shopping i Kalmar och i helgen blir dte nog en sväng till Virserum.

Jaha, ska som sagt var amed Anita (syster) idag. Vi ska med Marie till läkaren i Karlskrona så det blir en heldag. Sen blir det ut till solberga ikväll.

Igår hade jag seminarium och det ju ganska bra faktiskt. SKönt att det inte är så mycket kvar nu denna delkurs!

Blev inget OTH igår så det blir det nu. Så vi ses......

Åter till vardagen!

Fick min present av Roddy i lördags =) Ett redigerarprogram och en resa till España!! Du ör den bästa älskling!

Sen var det ju lite fest =) Jätte trevligt....och fick så fina presenter =)

I söndags var vi på Kalas hos Maja... hon fyllde 1 år i lördags. Sen bar det av till Maj-britt och Arne och åt pizza, sen åkte vi vidare till Skate å Ramona å lilla Kendra... hon var så mysig å vi ska inte ens tala hur söt! Det gjorde ni bra =) Hon låg å sov på mina ben jätte länge..så mysigt =)

Igår låg jag på soffan hela dagen, hade feber på förmiddagen men den försvann och har inte kommit tillbaka men jag känner mig inte helt pigg...Har varit i skolan å pluggat lite ida också =)

Igår bokade jag ockås resan till mig och syster till spanien om nån vecka!! Ska bli så innibomben underbart!
NU ska jag plugga å sen blir det ugnspannkaka""

Kan någon skriva lite matförslag igen har idé torka!! Oj, just det ja! Jag ska se OTH också!! Wiii....

Igår åt vi:
LÖVBIFF I GRÄDDSÅS MED BANDPASTA.

Recept:

lövbiff
grädde
kinesisk soya (Vet inte om den heter det, men det är den med smak på)
1-2 msk dijon senap
1-2- msk mjöl
kryddor efter smak
lök
champinjoner

Stek champinjonerna och löken lite först och strimla lövbiffen fint och stek den tillsammans med löken och champinjonerna. När köttet är genomstekt, tillsätt soyan och senapen. blanda allt.
Tillsätt sedan mjölet och rör in det ordentligt så det blandas upp med köttet å det.
Krydda. Tillsätt sedan grädde efter smak, vill man ha lite sås så tar man mer grädde och vill man ha den krämig tar man mindre grädde. Låt det koka en stund.
Servera med bandpasta!!!!
YUMMIE!!!

Inte riktigt såhär men typ!

Party, party

Jaha....då har jag redan nu vid halv 9 provat kläderna tills ikväll...fyllt på pellets, sotat ur pannan, ätit å laddat över all min info från datorn på min externa hårddisk = )Jag hinner mycket jag =)

Nu ska jag snart åka in till Kalmar och köpa lite tills ikväll då det blir tjejfest =) Ett par strumpbyxor ska inhandlas också!! Sen blir det nog lite melon, apelsin och läsk =) Skulle gärna vilja ha någon liten tröja att ha på mig över mitt linne ikväll....lite kallt med bara linne i snön liksom...men får väl se vad jag hittar.

Sen blir det väl att titta på OTH som jag inte kunnat tidigare i veckan för att internetet gick sönder...å så fixa lite här hemma. Nu ska jag ut i snöstormen och gå med Rambo...hur kul är det på en skala?

Ses i dimman....

Hurra, hurra, hurra...

...för ida är det min födelsedá!!!

Började dagen med tårta och blommor från älskling, sen blev det skolan =)
Sen lite shopping för pengarna jag fick av mor, två kjolar och ett bodybutter! Sen akupunktur och lite solning....härligt!
Sen hem å äta lite och har nu haft kalas för syster med familj och Timmy å Jesscia... Tack för alla presenter!!!!
Nu sitter jag här och har blivit ett år äldre än för 365 dagar sen och inget känner man trots att man är närmare domedagen än någonsin hehe....

Ja, jag erkänner......jag har lite nojja över denna födelsedag. Har inte haft det inna, men någon ska väl den åxå komma =) =)

På lörda blir de lite fest, men nu ska jag bjuta av mitt internet en stund.... Har ju varit utan så länge nu men ida köpte jag en ny router =)



Byebye

Uppehåll

Ja, nu var det ett tag sen jag var inne =) Vi råkade hamna på Åland i helgen så det är ärför jag varit så tyst och sen har vi inget internet hemma...bara med dongel och det går så slött så det är därför det inte blivit några inlägg =)

Blev som sagt en kryssning till Mariehamn i lördags till söndags... Jag å Anita överraskade Roddy, Rikard å Moa i alla hjärtansdag present med etta å det visste ingenting förrän vi var framme vid båten typ!
God mat, mys och mycket spelande....vi har speldjävlen i oss allihop hehe!!!

Nu ska jag åka och lämna in bilen påmekonomen å få dödsdomen....nedå skoja bara, det är bara en vanlig service...lite ny härlig olja å checka anti-spinnen som varit avstängd ett bra tag hehe!

Kram

Jobb å de då va!

Jaha, då har man jobbat ett par dagar nu då å är lite lagom mör i kroppen!
31,5 tim blev det =)

Har lagat makaronipudding (låda) åt Roddy ida, så han sitter å slaffsar å snörvlar (han är lite förkyld).......hehe =)

Nu blir det OTH för mig som inte hunnit se det än =)

Något mer film tips vet-i-tusan om jag har =) I taket lyser stjärnorna är bra, gifted hands the Ben Carson story, tyckte jag också var bra (verklighetsbaserad).



Hade seminarium igår i skolan och det gick bra, blev godkänd, så det var ju skönt. Nu är dte bara det sista arbetet som ska in på söndag. Ska jobba med det imorgon, är ju färdigt men måste ju kolla igenom det lite typ =)
Sen blir det Kalmar när Roddy kommer hem å Bauhaus.

Lördag ser ut som så att vi ska titta förbi Roddys farmor å  sen hem till Skate i Virserum, kanske klappa lite på mitt fina hus där hemma i Virserum =)

Söndag är det ju alla hjärtans dag å då vet jag inte vad vi ska hitta på....hmm..

Nu ska jag sätta på OTH =)

SES å HÖRS

Då var helgen över.

Jaha, då var denna helgen över...

Ska jobba i veckan nu på skolan i ålem. Det ska bli riktigt kul, men jag känner att jag gärna hade varit ledig också. Men då hade jag tröttnat efter en dag ändå =)

Har sett en riktigt bra film idag, en tårdrypare =) My sisters keeper! Med Cameron Diaz och *kommer inte ihåg vad hon heter =) Bra var den i allafalll =)




Sen skulle jag gärna vilja ha den ringen som finns med på bilden nedan. Den andra ringen, den med hjärtan i! Sa till Roddy att, titta den va ju fin å han bara :mmmm..... blir jag förvånad? Neee!
Vore ju fint om jag hade kunnat få honom att ge mig den i alla hjärtansdag present. Men varför alltid behöva säga vad man vill ha. hehe....blir nog ingen ring eftersom jag inget kommer säga=)

Hjärtan för alla på Guldfynd

Pain!

Jag har så ont i ryggen! Är så trött på det här nu!

Guuuuud!

Asså, jag förväntade mig inte att det skulle vara bra med Dolf Lundgren, Måns Zelmerlöv och Christin Meltzer!!!! Men sååå här dåligt kan det ju bara inte få vara. Man tycker ju attdet borde finnas många alternativ till programledare ill denna stora svenska tv-händelse. Varför välja denna spretande blandning då??
Jag förstår det inte, det är ju pinsamt att se när de försöker säga skämt som de bara gör bort sig med.

Annars tyckte jag att Olas låt (nummer 1) var riktigt bra, trallvänlig, den kommer nog spelas en del framöver så man hinner tröttna på den med.



Idag blev det rostbiff och hasselbackspotatis å vitlökssås för mig och Marie. Mumma!

Nummer två sjunger nu från Ö-vik tror hon mette Maria kanske, Silver i efternamn i alla fall. Hon ser gräslig ut o man får säga så, såhär offentligt =) Jenny hörde jag nu att hon hette så glöm Maria =)

Annars har jag för övrigt gjort färdigt både mitt litteraturseminarium arbete och min slutuppgift för delkursen =) Har fått in all littaratur så jag blir ju godkäns i alla fall =) Om man inte  behöver komplettera kanske men det tror jag inte =) Möjligtvis för att jag har nya referenser i sammanfattningen =) hehe men det löser jag sen i så fall =)

Nu är nummer tre, en Linda något....Pritchard kanske??? Hot, hot, hot heter låten i allafall. Låter inte så bra nu till en början i alla fall =) Får väl bli att hålla på Ola verkar det som, jag som inte ens gilla rhonom i vanliga fall hehe=)

Gjorde förresten en helt underbar kladdkaka igår...kan inte sluta äta! Inte så nyttigt, men GOTT!

Mitt internet är såååååååååå slött, och jag vet inte vad felet är??? Kan det vara routern eller? Någon som är smart och vet? Berätta i så fall, för mig!



Det tar ju som sagt en stund för mitt internet att fatta vad jag vill så nu är treans låt slut = DÅLIG

Nummer 4:a är Pain of Salvation tydligen en grupp från Eskilstuna, med en sångare? som ville ha en tjej som i sin tur frågade chans på honom.....åt sin kusin! Kul att veta...jag antecknar för fullt! Just nu undrar jag bara när den kommer igång, eller om vi är på väg till en begravning.... Hinner nog skriva lite till innan mina bilder är på plats =) Jaha, den kom aldrig igång....konstigt??!!

Nummer 5 tydligen redan, det går undan här så jag inte hinner med knappt hehe =)
Anders Ekborg....behöver jag säga mer? Från kåt låtsaspappa, ex-man, man, i en tokig släkt, med fulla tomtar och så vidare, listan kan göras lång med delar ur tomten är far till alla barnen. Varför kan alla skådespelare inte bara vara skådespelare, Varför ska de ge sig ut på så tunn is, när de vet att de bara kommer trilla igenom den....få en  massa kritik i tidningarna å sen återgå till Kristina från Duvemåla. Det finns ju en anledning till varför han gjort den uppsättningen i typ 10 år eller nått  ;-)


Nummer 6. (Detta blev tydligen en hel redovisningen om hur kassa alla är i denna överreklamerade show) Nu är det i alla fall Jessica Almenäs. Som berättar att hon vill sjunga för alla som blivit slagna av den coola tjejen i skolan. Vinner man röster på det sättet eller är det synd om henne?? Ne den, va inte heller speciellt bra...bättre än dom andra kanske, men inte så jag vill lyssna på den, å jag som brukar gilla balladerna.

Får väl helt enkelt joina fjortisarna i jakten på Ola, kanske är dte där jag hör hemma måntro hehe =)
Lika bra att jag fortsätter min utvärdering av jakten på Sveriges schalgeridol nu då när jag väl börjat, var bara ett inlägg om hur irreterad jag är på programledarna från början hehe =)

Nummer 7: Christin inleder med att säga att av typ 15 stycken raplåtar i melodifetivalen har bara 1 gått till final.....Kul inledning till sin låt liksom??? Frispråkarn heter han? Han har hasslat ett bra tag? OCH? Sjungt eller?
Jag gillar ju faktiskt rap ganska mycket, gillar att höra texterna som sjungs vilket man ofta gör i rappen....men denna låt kastar jag överbord den med. Inget för mig?! Han flörtar dessutom med kameran, kom igen liksom. En verklighetsuppfattning i födelsedagspresent kanske?? Håkan Bäckman heter han egentligen. vad är det för fel md det? Inte så coolt kanske men va faan bättre än det nuvarande artistnamnet.

Frågan är.........ska jag verkligen kolla detta nästa vecka också??? Ugh....

Nummer 8, Salem Al Fakir....pratar om hur hans mamma satt på en stol under hans första uppträdande. GULLIGT värre =) Han är ju ganska "talented" i allafall. Ne nu får det vara något bättre som kommer, jag orkar inte lyssna mer. Det värsta är väl det att sen nöter de låtarna på radion sen så att man tycker att alla är bra, vad är det då för fel på mina öron nu från början som inte kan höra vad som är så bra? Jaja...hade jag slösat pengar på att ringa och rösta så hade det ju blivit Ola. Kanske skulle jag slösat pengar på att ringa det dyra numret, så någon som sitter på den hjälporganisation kan få sig en fin ny bil, eller kanske lite extra pengar så här inför sportlovet. För inte kommer det väl till en stackars utsvulten Haitier inte?! Fast det vet jag ju inget om heheh?!

Nu är jag färdig för idag! Tror ju inte att någon orkar ta sig igonom detta men gör ni det är jag värd en kommentar och ni är värda en guldmedalj i läsförståelse. (Jag ska ju faktsikt bli svenskalärare så jag vet).

Over and out

Melodifestivalens Sverige

Överallt pratas det om melodifestivalen. Så jag kollar väl som alla andra svenskar på det vid 8 ikväll.
För övrigt har det inte hänt mycket! Jobbar så det är ganska lugnt.

Kattunge

Jaha, då blev man med kattunge igår!
Troligtvis bara tills idag, men ändå =)

4 killar kom in och frågade om det var vår katt igår kväll, men icke. Men jag erbjöd mig att ta hanfd om den tills den som äger den letar efter den. Jag har satt upp en lapp på ica idag, så hoppas att den stackars lille killen får komma hem snart igen. Annars vet jga inte rikigt vad vi gör...blir att ha tre katter i så fall. Men jag tror nog att någon hör av sig snart!

Jag jobbar å ska snart ut i snön å rida med Marie...brr så kallt! Å halt var det tydligen...känns inge bra att ge sig ut bara för att man ska när det är sånt här väder. Men, men....

Nu ska jag mysa lite Marie innan ridningen börjar!

Pluggat så hårt att jag blev full!

Vi gjorde 3 studiegruppsarbeten idag och ett seminarie. Det tog sin tid kan man säga! Och när vi var ärdiga blundade jag ett par sekunder, när jag sedan tittade igen så tog det ett par sekunder för lång tid för ögonen att få tillbaka synskärpan så det kändes som när man håller på att bli lite på lyset hehe =)

Nu har jag fixat delkurs två litteraturlista och schemat.
Så himla drygt att vi ska hålla på att byta klass å grejjer nu. Trivs i den grupp jag är. Iofs byter vi inte grupp blir bara en större grupp, men förstår inet poängen liksom!!

Nu ska jag se halv åtta hos mig! Det är en helskum präst med hehe!

Nya dag, nya tag!

Japp är inte så pigg i dag.... =( har sån attans värk i nacken!!
Men nu bär det av till skolan och sen blir det en heldag där, sen blir det att titta på huset ikväll...

Igår va vi på kalas...åt smaskig tårta och god kaka...trevligt att göra något ibland! Nästa gång är det ju mitt kalas =)

Nu måste jag åka om jag inte ska bli sen, som hela förra veckan.

Kram

Plugghäst =)

Japp då ska jag åter till skolan idag =) Jätte lång dag ida, ska vara inne kl 10 och hah studiegruppsarbete, sen ska vi ha lektion mellan 13-16.30.....fy faan va länge, sååååå himla sent ju!
Hade behövt göra färdigt min seminarium uppgift vi ska ha på onsdag, men har inte orkat, och inte gjort mr på min stakcars slutuppgift heller. Får väl se om jag hinner lite idag, å imon.

Förövrigt så ska Roddy prata med Otto ida om ett hus vi kanske är intresserade av men vi vet inte =) Sen blir det banken å höra lite i veckan =)
Är föreläsningen inte bra ida så hinner vi kanske ida om jag åker tidigare =)

Har fått schemat ända fram till 14 april då vår praktik börjar, mycket bättre än det varit nu =) Kommer bara vara typ 2 dagar i veckan! Så himla skönt!

Vill så gärna åka utomlands en liten vecka =) önskar mig det i födelsedagspresent, men verkar inte bli som att jag ska få det??????!!!! En cykel skull jag vilja ha också =)
 

XoXo - Vem vill inte ha det så här?

RSS 2.0