Glömt nu igen!

Fattar inte att jag bara kan glömma bort bloggen helt plötsligt! Är så in´i bomben mycket annat just nu, skola jobb, hundar å gud vet vad =)

I natt har jag inte sovit något alls i stort sett för stackars lilla rambo har varit dålig.... =( Han kliar sig i öronen och har spytt. så jag har varit vaken sedan 1 i stort sett. Tröttnade vid 6 och gick upp då =(

Nu hänger jag knappt ihop.

Nu ska jag äta lite frulle...

Byebye

Idol!

Oh, vad jag skulle passa bra i idol! Jag sjunger ju som en gudinna, å uh, så artistig å jag har ju bara allt liksom =)
Hehehhe....

Tillbaka till verkligheten, jag ligger i myskläder, med chipsskålen på kulmagen å datorn på det.... glömde godispåsen som min hand är begravd i!
= Inte Idol =)



Idag har jag å Josse (hahaha) labbat lite och vi exploderade faktiskt inte.
Sen har jag, agerat taxi å snart-tonåriga-moa, då vi hann diskutera att både jag å hennes pappa är pinsamma men inte mamma.....hur gick detta TILL? Jag som alltid varit COOL i hennes ögon. Hehe....den tiden är tydligen förbi.

Imon blir det nog att städa och sy en gardin till köket kanske, behöver även en till dressingroomet (Om man kan kalla det det?)

Natti!

Blogg.se app?

Jag väntar på att det ska komma en app från blogg.se så jag kan skriva genom min iPhone... Kommer bli lite mer uppdateringar då =)

Jag har idag suttit och pluggat lite kemi och haft Nathalie här på en snabbvisit. Jag håller på att tvätta också.
Känns som kemin kan komma att gå hyffsat, men ekologin blir det värre med. Till att börja med har vi en ART-dugga, och den måste jag väl ta mig igenom först =)

I fredags hade vi lite kalas för Roddy, eftersom han fyllde 25 år, GRATTIS =) Det blev fondue med släkten å det var både gott å trevligt, å till efterrätt blev det marängswiss(?).

Har sytt en jättefin hissgardin, från Jessicas idé =) Blev superfint =) Ska kanske göra en till idag (om jag orkar).

Nu ska jag snart gå och göra lite mat, korvstroganoff blir det nog =) Igår blev det pizza, hehe. Vi var värda det då, båda två hade grymt ont i huvudet, la oss vid 9 typ. Halv 10 kanske.

Jaja, nu ska jag slappa en stund innan matlagningen =)
RSS 2.0