Fika å slöhet

Har varit så grymt slö hela helgen! Men nu bär det av på en fika hos Jenny å snacka lite skit. Men sen måste jag hem å skriva ihop det sista tills inlämningen jag ska göra imon för tat jag missar grupparbetet =)

Har inte så mycket att säga hehe,men en liten uppdatering blev det ju iallafall!

Spec.ped.

Jaha, då har den nya kursen specialpedagogik börjat. Har hamnat i en gripp som faktiskt känns bra, men saknar fasen gamla klassen för man känner alla där så väl och man behöver inte vara nervös för redovisning å liknande =)

Blir kryssning den 26-27:e feb för att fira min 25-års dag, det blir nog riktigt kul!

 

Ojojoj!!!

Så, länge sen jag srkev. Hade inte en tanke på att bloggen ens fanns.
Vi har hunnit vara i Thailand, klappa tigrar (och typ blivit revirmärkta av dem, matat småtograr, å fiskar har ätit död hud från fötterna. Vidare har vi druckit drinkar, varit på fiiiint hotell i Bangkok (Shanghai Mansion), vi har firat jul med mor och far, blivit myggbitna, haft en råtta i bungalown, ätit masssssa indiskt, åkt moppe, ätit mask, träffat apor å mycket mycket mer!!!

Nyår firade vi i Berga, med hela glada gänget, det var mycet trevligt å sen har jag hunnit vara lite i skolan efter det =) Nu är det jobb på schemat igen.

Igår städade jag ut julen å fick in lite ny energi, jag har tvättat all tvätt å idag blir det dammsugning å tvätt av golvet =)

Igår bakade vi lite också, vilket var mumma!

Jag har för övrigt blivit medlem på www.buzzador.com vilket jag kan rekommendera. Rolig sida där man får vara med och testa olika varor, t.ex. provköra bilar om det är ditt intresse, eller testa mat/vin, inredningssaker osv. Inget man förbinder sig till och allt skickas direkt hem till dig Du behöver inte skicka tillbaka något (om det inte är bil du testat såklart =) )
Vill ni också gå med skriv gärna mig som "rekryt" så får jag lite extra poäng.

Hej hej!
RSS 2.0