Länge sen...

...sist nu men jag har varkligen inte haft tid, har knaoot ens öppnat datorn.
Nu ligger jag hemma hos diana och ska egentlign sova men vaknade för en timmer sen (05.00) och var helt enkelt pigg! Så jag satte mig lite på datorn istället =)

Blir Vemdalen om några timmar och Mpra och dollarstore innan en sväng till maxi också och köpa lite mat =)

Har haft en trevligt julafton och allt det där =)

See you

Nu är det dax...

...att bli av med håret igen... Lägger nog in en för och efterbild sen =)
Alltid kul att se skillnaden=)

BYE

-15

Japp är -15 (vet inte hur man gör grader tecknet som kortkommando).

Var ute ett par minuter innan men vi har hållt oss inne idag, inget kul när man fryser ihjäl bara man sätter ut foten =)

Nu ska jag läsa de sista sidorna i min jääääääääätte roliga bok, språktypologi och språksläktskap heeh! Har läst nästan hela boken =) Duktig ju!

Jag har en grym huvudvärk, konstig typ, den hugger mig liksom i huvudet. Brukar få huvudvärk nör jag inte tar min B12 tablett men nu har jag ju gjort det =(

Nu blir det en liten dusch för mig och sen lägga Mrie, sen soffan och läsa det sista, somna här, och bli väckt av Roddy inatt någon gång när han spelat färdigt =)

Jätterolig ser min bok ut att vara va? Sen appropå skolan har vi fått schemat för vecka 3-6 (4 veckor) nästan varje dag typ ledig någon tisdag men annars är det varje dag i skolan! Hua, har blivit bortskämd med bra tider i   1½år nu. Men det ska nog gå bra =)

Imon blir det att sluta jobba vid halv 10 och börja skolan vid 10. sedan gå till typ halv tre och efter det ha studiegruppsarbete! Hehe, blir nog en sen dag =) Sen på onsdag ska jag klippa mig =) Blir kort, kort igen =)

Jaja, nu väntar den varma duschen här i kylan. Eftersom det har blivit så kallt ute så har huset inte hunnit värmas upp igen så vi har fortfarande iskallt här =(

Natti natti

en miljard minusgrader!

Japp, pannan stannade för bakvärme i förrgår, vi fixade det, men då var dte ju redan kallt i huset, pannan gick igår men då hade väl puckot bara fyllt på 2 säckar pellets så nu hade den stannat inatt igen. Nu är det 11 grader inne! Marie vill inte ens gå upp, hehe... Hon njöt av att få ligga kvar, hon får nog en härlig sovmorgon idag! Det är hon värd, shoppade ju loss hela dagen i Kalmar igår =)

Handlade för alldeles för mycket igår. Och vad fick jag? ETT PAR RAGGER, ELLER FÖRLÅT 2 PAR!!!!
Han fick nya skidbyxor, å gud vet vad, underställ och grejjer!

Idag har jag slagit in de sista julklapparna, och ska väl pyssla lite här hemma idag, och läsa en bok tills skolan imon =)

Nu har jag inget mer intressant att säga =)

Eller jo, Tonna fick en bajs på skon igår när han var här hehehehehe...

Jobb å helg å mer?

Japp, då är dte jobb idag, ser fram emot det för jag har alltid så mycket energi när jag har Marie =)

SKA GÖRA LISTA:

1. Skicka julkorten
2. Sätta upp en ljusgrej på väggen.
3. Sortera och sätta in mammas kort.
4. Slå in de sista paketen.
5. Tvätta
6. Kommer inte ihåg...hehe


Har torkat golven idag igen. Städade ju häromdagen vilket var skönt. Var lika skönt att tvätta golven idag för att de luktar så gott=)

Någon som har förslag på någon god fredags mat? Har gett upp det där nyttiga, gick inte ner ett gram ändå (Trots att jag vet att jag behöver bli av med några kilon, men, men).

Bli nog att handla de sista tre julklapparna i helgen för hjärtat kommer jobba hela dagarna nästa vecka så då hinner vi inte det =)

Nu ska jag surfa lite till och sen åka och hämta Marie =)

En snöboll så stor...

Japp har varit ute och åkt opel stund nu med man och hund =) Sen när vi kom tillbaka gick vi ut i mörkret på fotbollsplan och lekte med vår lilla valp *som inte är så liten längre i och för sig* hehe

Han älskade det och till och med katten rullade i snön =)
Så mysigt att pussas å kramas i snön =)

´Rambo ville absolut inte gå in när vi skulle det men gick motvilligt med på det =)

Nu blir det sängen för mig eftersom det väntar en helg med jobb sen =)

Byebye

Läsa, läsa, läsa, tur att jag inte är ett bokstavsbarn!

Redan en massa läsande, trots att nya kursen inte börjar förrän idag. SVA=svenska som andraspråk för er som inte vet =)

Borde just nu ligga och läsa det sista i "Att undervisa elever med svenska som andraspråk" men hamnade visst här. ;-)

Idag blir dte ju då plugg som ni kanske förstått och sen skulle jag ha tränat ikväll men blir nog inte så, orkar helt enkelt inte för jag har så ont i min stackars lilla nacke. *ja, jag borde kapa den och slänga ut den i snöyran, så den lär sig en läxa. Men tyvärr så kan jag inte det så jag får väl helt enkelt stå ut.*

Tänkte kanske köpa en skinka idag, och griljera med pepparkakor=) TUFFT!

Nu börjar snart den helt värdelösa julkalendern. Lnskar att de kunde sända de gamla julkalendrarna igen istället, för dom var de lite klass på.

Jaja, nu ska jag läsa lite och sedan blir dte att ge mig ut i snöstormen och gå med lilla hunden!

Åh, vad jag älskar snön...

...den är så fin. Den gör allt helt magiskt. Det är inte superkul att köra i snön, men det går det med =)  Hoppas att den får ligga ett tag för barnens skull =)

Idag jobbar jag, har varit hos Li och Maja, Marie har fått hälsa på getter å kaniner å pratat om hönorna =)
Hon är en sån gobit min lilla Maja!

Idag blir det min smarriga fiskgratäng, som Roddy bett om att få idag. Vad gör man inte för sin älskade hehehe =) Kan vara så att jag är jättesugen på det med=)

Tror att jag skrev att jag skulle städa igår, men blev inte så så jag tänkte kanske göra det nu. Fattar inte varför jag inte har lust....hmm...

Har fått mina/våra julklappar av Anita och Diana...så vi har njutit av å öppna häromdagn-... Massor med fina saker som vanligt =) Å min älsklingsMoa hade köpt helt egna julklappar i år. *SÖT*

Ska nog lyssna på lite julmusik nu så kommer jag kanske igångmed städandet =)

Skola igen

Jaha, då har vi varit på julbord och ätit så vi allihop höll på att spy =) hehe...
Sen blev det svärföräldrar en sväng på söndagen och igår var jag vikarie på Lammet och sen pluggade jag en stund. På kvällen blev vi bjudna på mat hos syster igen. Tjälknöl!!!! Så gott det var eller??? Å Roddy den j*veln fick med sig matlåda till lunch med det idag så han har ätit god mat idag med=)

Idag har det varit skola igen och lite redovisning men inget av det svprare slaget, redovisningen bestod av att prata lite med varandr ai helklass så det var enkelt hehe =)

Idag skulle jag ha städat lite´, men jag orkar inte idag heller. Ska plugga lite också men har inte kommit dit heller än =)

Imon blir det jobb, torsdag skola, fredag jobb till måndag, måndag skola, tisdag klipptid, onsdag-söndag jobba, lördag åka till Malung, söndag-söndag åka till Vemdalen och måndagen den 4:e jan blir dte skola igen så jag har ganska fullt upp framöver hehehehehe

Fick hem min nya fina almenacka idag. Den är så superbra. Förra året hade ingen mer än jag den, nu har många den men det blir väl ofta så med saker, fast är roligare när inte så många har samma saker=)

Nu snöar det och jag ska nog faktiskt klä på mig och gå ut en långsväng med hund tror jag! Känner för att mysa i snön=)

Snö och julbord


Det snöras större flingor än jag någonsin sett förr!
Så mysigt! Tänk om vi hade kunnat få ha snö på jul...

Ang. förskolan Lammet så har jag aldrig varit med om en bättre förskola. De är ute jättemycket, de har superbra värderingar, de tar inte bort saker för barnen som de inte får använda, som saxar til exempel. Saxarna står alltid framme och alla har fått lära sig att använda dem på rätt sätt. Pratar två vuxna med varandra och ett barn kommer och börjar prata så håller man bara fram handen, då vet de att de ska vänta på sin tur. Det var så himla mycket bra värderingar där, så får man välja en föskola utanför sin hemort kommer jag välja den när jag får barn i framtiden. Många plus till dem.

Asså det snöar så grymt mycket, för 30 min sen var gräset grönt, nu är det vitt!

Idag är det julbord på strand som väntar på mig, älskling, svåger och svägerska, halvsvärfar och någon mer =)

Jag har tagit lite bilder idag så ni får se min gran med alla klappar under och på snön =)

Nu kommer jag helt enkelt inte på mer att skriva om hehe.... Blir nog ett litet avsnitt av OTH nu =)






Snurrig!

Asså jag är så jävla rörig med tider. Vet inte vad som hänt mig. Kommer inte ihåg när jag ska vara hos akupunktören. 11 tror jag, men kan likagärna ha varit vid 10....hmm....

Sitter och tittar på alla mina julklappar som ligger u nder granen. Älskling är så sugen på att få öppna ett och lockar med att vi ska öppna varsitt nu innan, men icke, icke! hehe.

Ska shoppa lite julklappar till idag so jag har kvar. Är ju inte så jättemånga men änså. Mågot litet till älskling kanske =)

see you

Urk på burk!

Är så trött nu!
Har varit ute i strumpbyxor och stickad klänning idag.....kallt. När jag varit inne i förskolan innan har vi inte varit ute så mycket så hur skulle jag kunna veta det?
Nu ligger jag på soffan och myser, ska få mat av syster snart. Mumma, men jag vet int evad det blir =)

Älsklingen har äntlige jobb igen! Är så glad för det. Får ha honom hemma länge, länge nu. Men jag kommer väl hinna tröttna på det med hehe =)

Nu ska jag slappa ett par minuter till och sen åka till syster yster.

Imon blir det akupunktur!

BYe

Kommentarer

Så kul att få lite kommentarer! Javisst är hon fin!

Igår var min allra sista dag på VFU:n. Ungarna var så fina, så jag kunde tro att det var en helt annan klass! Fick världens finaste lilla bok av dem, med en sida de gjort var. Fick också ett halsband och så något jätteroligt. Jag har pratat om att jag behöver nya "ni som pluggar vet vad jag menar, sånna färgade plastflikar att sätta i böckerna." Annika hade sprungit runt i halva Kalmar å letat efter sånna. Så gullig =)

Jag bjöd lärarna på en saffrans krans och barnen på glass. Uhhh så populär jag var =) Å Annika fick choklad å en blomma =)

Nu ska jag vara vikarie på förskolan Lammet i Ljungnäs, mellan 07.30-15.45. Ska bli intressant och se vad det är i för ålder jag ska vara. Hoppas på småbarnen!!

I’m a bitch, I’m a lover
I’m a child, I’m a mother
I’m a sinner, I’m a saint
I do not feel ashamed
I’m your hell, I’m your dream
I’m nothing in between
I wouldn’t want it any other way

Finns det någon mer sann text än denna. Passar perfekt på mig!

Imon blir det plugg så jag blir färdig med VFU-arbetet. Å på lördag blir det julbord. Jag har trott att det varit på fredag till lördag hela tiden men oj så fel jag hade hehe =) Blir lördag till söndag. På strand, vi sover över å dricker å myser =)

Så söt

Så söt bebis har Niklas och Ramona lyckats få!

20091204 0152

Nu bär det snart av till Högsby och Sara. Sen blir det väl hem å fixa det sista med julen här hemma. Fick inte upp granen förrän igår hehe. Och till på köpet höll vi på att döda varandra för att vi inte kom överens om hur vi skulle möblera. Jag tog över och gjorde som jag ville till slut hehe =)
Har lagt under alla julklappar nu och ska bara slå in de sista innan jag åker =)

Äntligen!!

Sitter och lyssnar på  Wanna grow old with you, sååå fin låt. Speciell.
Äntligen kommer jag få in min julgran idag. Vi ska till kalmar nu på morgonen och köpa en liten en, så sen blir det städning och julgransfixning =)

Ska fixa till mina julklappar då också så de blir riktigt fina!

Nu ska jag kolla lite brothers and sisters innan min älskling vaknar =)

Hehe, Tony var här igår och hälsade på. Han tror att vi bråkar hela tiden, vi pratar bara lite hetsigt =)

See you.

Såååå MÄTT!

Har fått supergod mat hos Micke och Sanna idag! Vildsvin, klyftpotatis och fläskfilé. Och så god vitlökssås. Kunde helt enkelt inte sluta äta den!

Är fortfarande så mätt att jag håller på att spricka. Vi hann promenera en halvlång runda och se Misterhult också. Och såklart fick jag mysa med Adelia en massa!

Nu är det snart dags för mig att nanna, ska pyssla imon med Moa, vi hann inte det idag. Sen måste jag vara hemma och vila ett tag för jag har inte hunnit koppla av någon ting.
Jag har jobbat 18 dagar till och med igår i sträck. Kan säga att jag är ganska utpumpad. Sen är ju uppbokad både imon, mån, tis och onsdag. Känns lite halvjobbigt. Sen på fredag till lördag ska jag till Strand på julbord med kära svägerska och svåger, svärfar.

LOVE

Bebbisar bara flyger ut nu =)

Grattis igen till Niklas och Ramona och stort Grattis Linda din din lilla December också. Ni fick förtidigt båda två och två små flickor =)

Har köpt oss varsin snowboard i veckan =) Vi kunde ju likagärna köpa som att hyra när det kostar lika mycket ju =)

Och så hittade vi en bräda till Andreas också å han tjänade ju massor på det =)

Igår var vi hos Timmy och Jessica, massa mys och gott fika!

Nu står det julpyssel och julbak på listan! Ska vara med Anita och Moa, det blir nog mysigt=) Ska göra Tyrkisk peber fudge knäck, saffrans fudge å en massa julpyssel. T.ex. så ska jag göra decoupage-julgranskulor. Lite julkort som jag tror Moa tycker är kul å lite annat smått och gott!

Vid 4 ska vi vara hos Micke, Sanna och Adelia. Det blir god mat och en massa mys =)

Nu ska jag äta lite frukost och sen dra mig bortåt syster =)

LOVE

Roddy Har Blivit Gudfar!

Japp inatt kom det lilla livet till jorden. Grattis Skate och Ramona, skönt att allt hade gått bra!

Nu blir det skolan för mig! Sista dagen, eller ska vara nästa onsdag också men egentligen sista dagen!
Ska ha genomgång med decimaltal idag. Blir mycket intressant med min klass hehe =)

Grattis igen!!!!!!

INGEN JULGRAN!!!!!

Jag har ingen julgran än!! Synd och skam!

Nu är det skola snart igen!! Bara 3 dagar kvar! En lektion idag, skönt =)
RSS 2.0