2 veckors mirakel

Idag är Emmie 2 veckor =) Hon är så fin.

Vi har kommit ganska bra iordning men lite drygt att det är så lite garderober så vi har alla kläder i trådbackar nu i sovrummet nu hehe =)
Har bakat lite idag och gjort glass å städat å tvättat å satt upp ett par gardiner och sorterat och lagt in alla kläder på sin plats. Så jag har varit duktig, har hunnit med att rensa lite ogräs också.

Nu kom älskling hem så det blev ett kort inlägg =)

Vi får internet på måndag =)

Tillbaka på måndag!

Hej på er alla =)
Vi har inget internet förrän den 5 juli, därav bloggtorkan!
Men vi har det bra i allafall, och det kommer komma lite bilder sen framöver =)¨

Ha en bra midsommar!!

Flytta IDAG!!!

Idag är ingen vanlig dag, för det är våran flyttar dag HURRA, HURRA, HURRA (Med melodin från Lottas födelsedag)

Nu bär det av mot tippen om en stund, sen till Lenhovda och hämta staket, efter det hem och fixa de sista i källaren, packa in lite i bilen och åka till BANKEN vid 16.00.
Sen ska vi till huset och kolla så allt är ok och att Andreas som vi köpt huset av kan gå igenom hur allt fungerar =)
Sen blir det att lasta av staket och lådor och förhoppningsvis köra ett lass med lådor till =) Eller ev. hämta soffan =)

Fullspäckad dag alltså framför oss =)

Längtar också så mycket att få träffa lilla Emmie, Men det dröjer nog som sagt en stund, men längta får man ju =)



Idag föddes EMMIE

Ja, just precis så är det! En liten Emmie kom till världen idag kl 05.26, så söt liten pingla =)
3945g och 52cm lång! SÅ fin! Längtar efter att få träffa henne, men hoppas att de kan få komma och och njuta av henne själva en ett tag nu =)

Nu blir det Högsby och lämna in bilen om en liten stund och sen packa gillestugan!

Uh, så duktig jag varit idag =) Har hunnit med att hämta en sko i Kalmar, äta lunch med älskling där, handlat present åt bebisen å gå på citygross =)

Vänta, väntan, väntan...

Just nu är det bara tt vänta, jag satsade på kl 7 och roddy på kl.4 så hans flrslag är redan glömt hehe =)

Jag har varit så himla orkeslös, så igår, gjorde jag inget alls med packningen.....orkade bara inte!!
Hoppas att jag har ork att göra färdigt idag, sen blir det högsby på sena eftermiddagen, tror att jag ska till Kalmar på dagen idag också och köpa en present!

Nu ska jag vara trött någon timme till!!

Home sweet home

Nu är jag hemma igen från High Chaparral. Kul helg, men så in i h-lvete kallt, så det var mindre kul....regn hela tiden. Gick i ballerina skor och var så blöt att när huden torkade frmåt morgonen typ, så la sig huden vid stortån över nageln och gav mig nageltrång!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte kul, men det har bärjat bli lite bättre i allafall =)

Igår packade jag verktygsrummet och båda förråden nere, ringde typ 1 miljard samtal och fixade lite banankartonger osv. Mycket med andra ord =)

Idag har jag ingen energi alls..behöver packa kläder och alla torrvaror idag, men får se hur det blir...

Ska till doktorn en sväng också, med en brunprick som ser lite mysko ut. Har tidigare skurit bort 2 eller 3 stycken, men det är massor med år sedan =) Men bättre att vara på säkra sidan.

Det som är kvar att göra är:

* Packa alla kläder
* Plocka ur nattduksborden
* Gillestugan
* Rensa lite orgäs (görs innan 1 juli)
* Trimma (görs innan 1 juli)
* Fixa fler banankartonger.
* Ringa och ge vattenmätarställningen (1 Juli)
* Tömma lilla toan (tar väl typ 2 sekunder)

Är nog en massa mer, men inget jag vill tänka på nu hehe =)

Ska bli så härligt att snart få inviga den härliga jacuzzin =) Längtar som bara den, men först blir det väl att olja in altanen tror jag =)

Det jag ska göra allra först är att fixa trädgården, klippa ner buskar och så, jag vill kunna se ut, och nu har de väldigt höga buskar =)

Hittade så fina bilder på Roddy och Ebba från när hon var här i april =)

Truck-meet

JUST NU BEFINNER JAG MIG PÅ HIGH CAPARRAL! LIGGER I LASTBILEN OCH FILOSOFERAR  MEDAN REGNET ÖSER NER PÅ OSS. TRÅKIGT..... MEN IGÅR KVÄLL VAR DET SUPER TREVLIGT:-) LITE DRICKA OCH LITE TREVLIGT SÄLLSKAP OCH EN MASSA GOTT HUMÖR:-) SOMNADE FRAMÅT TVÅ OCH VAR UPPE VID SJU OCH STÄDADE LASTIS:-) SNART KOMMER DOMARNA OCH SKA KIKA PÅ BILEN, SÅ NU SKA JAG TACKA GUD FÖR PLATTÅNGEN OCH SE OM MITT HÅR KAN FÅ VARA PLATT EN STUND I ALLA FALL:-)  IKVÄLL BLIR DET NÅGON BUFFÉ OCH NU PÅ DAGEN ETT LITET BESÖK I COWBOYSTADEN OM DET KAN TÄNKA SIG ATT SLUTA REGNA:-) SEE YOU IN THE FOG TONIGHT!!

Sova, vem behöver det?

Blir så trött ibland på att vara morgonpigg å kvällstrött.
Idag fick jag sova länge om jag ville, ska bara vara hemma och packa, mn då vaknar jag halv 7 och kan inte somna om =(
Så nu sitter jag och väntar på att anita ska dyka upp så vi kan promenera.....sista gången antagligen som vi gör det när jag bor här. Uscha så tråkigt det låter... Ken jag får vara duktig på att komma hit på morgonarna å gå sen ändå =)

Vad heter det?? Morgonarna?? Mornarna? heheh, vilket konstigt ord!

Är fortfarande så glad att jag är klar med min 4:e termin!!! Känns helt underbart!!!!!!
Ser inte fram emot höstens termin lika mycket dock, för Natur ämnena är absolut inte min grej, har aldrig varit och kommer aldrig bli. Matte däremot är kul, men är det tentor så kommer det inte fungera för mig, för jag kan inte plugga in fakta. I hemtentor, får man bearbeta in sin fakta och den sitter kvar länge efteråt!
Hoppas på det bästa =)

Ska ta tag i östra flygeln (hehe) idag, Maries rum och badrummet främst, men helst såa lla rummen är färdiga så jag kan ta källaren sen.


Såhär ser vårt nuvarande badrum ut =)


Fy fabian...

...va tomt det börjar bli här nu. Har tagit bort några mattor och alla gardiner nu =) ekoooooooo.... koooooo... koo.

Varför säger man egentligen fy fabian???? Konstigt nör man tänker efter =)

Igår shoppade jag med mamma och idag har jag haft lite nya kläder på mig =)
Har varit på Ljungnässkolan i Skogsbacken idag, har haft hand om "träden" 8 helt under bara ungar =) Varit ute nästan hela dagen och sen kollat på musikal sista timmen =)

Har packat ner i stort sett hela västra flygeln av huset ;-) , och delar av resten av huset, ska försöka få ner en del till sen =) Tittar på unga mödrar nu =)

Hej hopp!

Packning

Har packat hela dagen och hunnit titta på sista avsnittet för säsongen på både gossip girl och Brothers & sisters. Man vill att alla serier ska fortsätta nu hela tiden! Skänt att armywives sänds nästan hela sommaren i allafall!

Nu ligger jag och äter gucca och tacochips, mumma =)

Roddy tjatar på mig att äta, men det är så tråkigt att laga mat själv och sen finns det så lite som jag är sugen på så det blev gucca istället hehe =)

Tack för idag, slut för idag!

Jag är så het, så het...

Det är grymt varmt fortfarande och kl är nu halv elva liksom! Hur normalt är det ?? Men Jag njuter för fulla muggar!

Idag har vi solat och myst, målat lite däck på lastbilen, plockat ner resten av köket och gjort lite annat smått och gott!

Vår TV slutade fungera så stakcars Marie har bara fått mig som sällskap nu ikväll och jag har fått sitta en stund på datorn nu.

Nu är det BanneMej inte länge kvar tills vi flyttar! Den 17:e skriver vi på pappren och betalar och den 17:e och 18: e flyttar vi inte lite kartonger och den 19:e kommer Andreas med lastbilen och alla våra fina möbler =) En helfylld lastbil!!!!! Wiii =) hehe =)

Nu blir det en dusch för mig, *tur att ingen av er ser mina fötter just nu hehe*, så mina fina fötter blir vita igen och sen blir det sängen och imon börjar min semester!!!!!!!

Sleep tight everbody out there!

Grillning med trevligt sällskap

Igår skulle vi grilla nere vid havet, slutade med att vi var hemma hos oss =) Trevligt, trevligt =) Blev en sen kväll men det skön stämmning och roligt prat!

Idag har jag hunnit promenera med syster och hundarna, och nu har jag "luggit" och surfat lite! Nu ska jag ut och sola lite med Marie snart!

24 timmar och 10 min till semester....

Sen blir det nog packning och mys med älskling, han kommer ju inte hem innan vi flyttar nu =(

                                                                 Vårt nuvarande sovrum!!
                                                                           PYSS PYSS

Lite bilder, hur det ser ut i huset just nu!

Lägger in lite bilder på hur det ser ut, i detta nu, i vårt nuvarande hus! Håller på att packar för fullt! Har packat alla byttor å elprylar å sånt, ska ge mig på tallrikar å skålar å glas snart! Ses ut som ett bombnerslag hehe =)


Före.........                                                                  &                                                    efter.........
 

Före............                                               &                                           efter.......
                                                 inte så stor skillnad kanske =)

 

Fler bilder kommer i kommande inlägg =)

Nu ska jag se klart på talang!

SommArloV

Iiiiiiha..nu är sommaren hör om om 2½ dygn har jag semester också!
NU blir det nog lite Winnerbäck musik och lite packning tror jag! Winnerbäck kan alltid rädda ett trött sinne och få liv på det igen!

Fortfarande ingen som kan förklara hur man lägger in you tube länkar???????
Jaja, redovisningen gick bra i dag i allafall och nästa vecka får vi vårt betyg! Katching! Så Gutt!!

Au revoir!

Detta längtar jag INTE till nu!!!!!!

PAIN

Har bara så jävla ont idag! Har ingen lust med något alls, inte vila, inte röra på mig, inte packa, inte ligga på soffan. Vil typ sjunka under jordens yta! Någon som kan hjälpa mig tack?

Trots att man inte vill elle rorokar så kallar plikten ändå, det blir jobb och skola en sväng också. Har även promenerat med Anita och ätit frukost. Ja, livet rullar på, med eller utan en, så det är väl bara att hänga på för att inte missa alltför myckt! Men önskar verkligen att jag kunde hitta någon som kände exakt som mig som kunde förstå hur det känns.

Blev ett deppigt inlägg, men man kan ju inte alltid vara topp! Ska nog gå ut och sätta mig i solen nu istället, kan ju likagärna bli lite solbränd om jag ändå ska ha så ont menar jag så jag får ut något av det hehe=)

 
Lite skillnad uppe och nere på toalett hehe=) Bye bye so long!

Tillbaka till livet

Jaha, då jobbar man igen. 3½ dygn till semester =)
Idag har jag varit i Karlskrona nästan hela dagen, gick upp vid 7 och fixade i trädgården från halv 8 =) Klippte gräs, vattnade alla blommor och träd, rensade lite ogräs och så, sålde även husvagnen =)
När jag kom hem solade vi en stund och sen packade jag två lådor med kökssaker, dags att börja packa ner allt annat nu. I veckan tänkte jag att allt skulle packas färdigt =)

Imon blir det muntligt i skolan och sen är det SLUT! Har då läst 2 år =) Gud så snabbt det gått, bara 1½ år kvar.
Har suttit och skrivit ihop något muntligt nu tills imon, men vet inte om jag tycker att jag fått ihop det riktigt bra =) Nu ska jag lägga ner datorn och lägga mig och koppla av för första gången idag.

Hej hej

Livet som truckerfru

igår blev det en heldag kan man säga! vi pluggade i 11 timmar:-) Men blev Supernöjd med resultatet! SKÖNT! Jag skriver från mobilen nu för första gången :-) MIN MOBIL HAR GETT SIG TUSAN PÅ ATT BARA ANVÄNDA STORA BOKSTÄVER SÅ NU FÅR DET VARA SÅ:-) JAG SKRIKER ALLTSÅ inte:-) OCH INTE FINNS DET ENTER HELLER SÅ DET BLIR INGA FINA STYCKEN HEHE! IDAG SÅ ÄR JAG TRUCKERTRYCKERFEUFRU! JAG LIGGER HÄR UNDERDET TÄCKET OCH GUNGAR MED NÄR ÄLSKLING KÖR :-) SKA LÄSA PÅ LITE INFÖR FREDAG SNART OCH SEN BARA LIGGA OCH TITTA PÅ TV OCH KOPPLA AV TROR JAG ;-) IMON BLIR DET JOBB IGEN! NU SKA JAG LÄSA LITE! SKA SE OM JAG KLARAR AV ATT FÅ IN EN BILD SEN FRÅN ASFALTSLÄGGAREN:-) BYE

Dumma dig!

Blir så trött på bilarna, ibland skrämmer de skiten ur en helt utan anledning =)
Trodde det var något fel igår, men det var bara en service lampa.

Igår var jag hos mamma och pappa och tvättade, så nu har jag tre helfull aikeakassar med tvätt, plus minst en kassa med handdukar, men den ör kvar hos mor då det inte hann bli torrt. Åkte inte hem förrän vid 11, så var hemma vid 12. Då skulle jag hänga upp den tvätta som var lite fuktig. SÅ det blev sent!
Vi hängde ut den mesta av tvätten igår och gud va snabbt det torkade när det blåser så mycket, typ lika snabbt som i tumlaren, nästan i allafall. Och nu luktar tvätten helt gudomligt.

Nu blir det om ett par minuter att åka till Nathalie och göra färdigt arbetet, sen blir det nog att åka till Roddy ikväll och åka med honom =) Varför sitta här hemma när man kan ligga och njuta i lastbilen hehe=)

Hälsade på Maja, min Maja igår en sväng också, hon har blivit såå stor, mitt lilla gudbarn!

Har för övrigt grymt ont i ryggen så har någon en metod för att bli av med det så kan jag testa allt!

Nu blir det lite yoghurt sen en snabb sväng me hunden och svish iväg till Höögsby, Höögsby nästa =)
Har vi tur har vi fått börjar bära in saker i huset om 13 dagar!

Blev en bild på det högra sovrummet.
RSS 2.0