Ögonenlocken är tunga!

Har städat idag, gått en lång promenad med Marie och Rambo, fått lite Brämhults juice, och ätit på Asian house.

Kan inte göra det inlägget mycket tydligare hehehe, det är det min dag bestått av. Och lagat mat till Marie då och så, men inte mycket mer...

Någon gång om någon månad kanske man ska börja att köra bort en massa skräp i garaget, så an kan ta sig fram där =)  och packa ner lite skit...

Nu ska jag snart sova =)

Ögonenlocken är tunga!

Har städat idag, gått en lång promenad med Marie och Rambo, fått lite Brämhults juice, och ätit på Asian house.

Kan inte göra det inlägget mycket tydligare hehehe, det är det min dag bestått av. Och lagat mat till Marie då och så, men inte mycket mer...

Någon gång om någon månad kanske man ska börja att köra bort en massa skräp i garaget, så an kan ta sig fram där =)  och packa ner lite skit...

Nu ska jag snart sova =)

Trevligt besök!

Hade besökl av Adelia, Micke och Sanna igår...så himla trevlogt =)
Vi bjöd på panbiff med kantarellstuvning och potatismos =) Mumma! Sen kom Timmy och Jessica en stund också och vi chit-chattade en stund =)

För övrigt tog vi det lugnt igår, Marie var inte så pigg, och idag vill hon inte gå, upp så får väl tvinga upp henne om en stund! Sen kommer några på besök och i eftermiddag blir det att diskutera jobbtider med chefen (syster).

ByeBye

GLAD!

Jag är så glad! Min mamma har f¨tt en cysta på ryggraden och har blivit nekad operation i Thailand i typ 3 veckor nu, nu är hon så kass att hon knappt kan gå och ändå vill dom i nte operera!!!
MEN
Jag har ringt till Konsumenternas försäkringsbyrå ida och fått prata med en jättebra tjej, Rebecca, som ska ha en stor eloge för att hon hjälpte mig. Ringde sedan länsförsäkringars chef och lämnde TVÅ meddelanden som inte svarar eller ens hör av sig! Dagens ris till honom!

Ringde sedan Sos International i Köpenhamn och fick prata med en bra tjej som sa att hon tyvärr inte kunde ändra något men att hon skulle prata med deras doktor som tagit beslutet om att hon inte ska få operation, så skulle han ringa läkaren i Thailand och sedan skulle hon ringa upp mig igen. Hon sa att detta kunde ta hela dagen så jag behövde hålla mig vid telefonen. Jag tänkte att då är det bara att vänta då!

Efter 4 minuter ringer dom och min första tanke var att då blev det inget eftersom det gick så snabbt....Men då säger hon att doktorn godkänt det och hon får opereras! Jag blev så glad att jag grät och då börjar tjejen på SOS åxå gråta hehe =)

Så nu blir det en operation på måndag 1/2 kl 13.00 (7.00) svensk tid.

Pappa blev så glad att han skulle ge vildhunden de brukar mata oxfilé nu =)

Nu blir det att städa och kanske få lite besök av Jessica och Timmy ikväll *hoppas*

Min sida har inte fungerat!

Därav bortfallet av inlägg..... Det har inte gått att öppna sidan alls =(

Har hänt lite sen förra lördagen när jag skrev =)

Vi åkte snowboard, gick bra, men som micke och robin alltid säger så ska man inte åka sista åket =( Jag ramlade och sen blev jag rädd och ramlade efter typ 5m igen och slog mig så inibomben!

Sen råkade det bli tequilarace på kvällen bara för att jag har så jvla stor käft! Men jag vann ju som vanligt =)

Har varit i skolan hela veckan å jobbat ida =) Blir ju att jobba helg imon och nästa helg och skola de andra dagarna så jag har fullt upp kan man säga =)

Har sån värk i min nacke nu, att jag faktiskt inte står ut, och det hjälper inte att säga till någon hur jävla ont det gör för ingen förstår och det är inget som någon kan göra! Så jävla drygt asså! Har ju ett diskbråck men det säger dom ju inte gör att jag har ont....hmm...vet inte om jag tror på det! Men, men säger dom det så är det väl så!
Jaja, nu har jag gnällt av mig i allafall!
Kan någon komma med en mirakellösning om vad faan som är fel på min rygg/nacke?

Nu blir det halv åtta hos mig =) Mitt favvoprogram just nu, å sen blir det nog tv4+ dokumentären som är varje torsdag =) Jag vet faktiskt inte vad den handlar om ida =)


                          <-------Diskbråck

Wiiihoooo

Nu bär det strax av till backarna =) Ska äta lite lasagne till frukost =)
Sen ska alla skidkläder på så jag inte fryser om min lilla rumpa *hehe*

Hittade en sån rolig sida igår, som jag tycker att alla borde få sig ett gott skratt åt att titta på =) Jag å Roddy skrattade i flera timmar igår, skämdes över andra och kände pinsamheten ända in i ryggmärgen heheh =)
www.felsms.com Här är ett smakprov:
Till: Chefen
Sms: Fan pallade inte jobba i dag så jag sjukade ur mig. Kom över så köper vi en pizza och lirar Xbox.
Svar: Du skall vara på jobbet inom 30 minuter.

Förklaring: Skickade fel till min chef. Jag som planerade en skön hemmadag med Xbox 360, pizza och polare.


Jaja nu surfar jag in på stranden och lämnar lilla datorn kvar ute på internetvågorna =)

Byebye

Jag överambitiös? Nej!

Hehe.... jag fick en kommentar om att jag är överambitiös hehe =) Men icke =) Måste vara i tid när det är så att man jobbar alla helger förutom den som kommer tills det ska lämnas in å sen ska vicka också nu till på köpet =)
När ska jag annars hinna =) Men när jag skrev sist att jag skulle skriva lite på arbetet så gjorde jag inte det =) Men skönt att veta sina citat så jag kan lyssna extra efter den information jag behöver =)
Jaja.....nu är det lugn fredag kväll i allafall!

Har kollat på sommaren md Göran igen....asså jag är helt frälst i filmen=)
Sen har jag varit i skolan en sväng, lagat god kyckling röra å ätit en massa lösgodis...känns som att jag gjort något mer men jag kommer inte ihåg vad =)

Grattis Sofie till bebis på gång =) Sååå glad för din skull =)

Blir tolvmannabacken imon å åka snowboard imon=)

Nu blir det Lets dance å sen sängen =)

In med det nya och ut med det gamla!

Eller i bakvänd ordning kanske =) Har rensat ut hela frysen och kylen. Det blev två överfulla gekås kassar. Fattar inte hur det kan bli så mycket! Och jag sopsorterade inte en enda sak! *fy på mig* Men sopsortering är inte riktigt min grej...Har väl inte blivit tillräckligt vuxen än haha!

Jag väntade på posten idag å så kom inte det jag ville ha......man blir sååå besviken då!

Tror att jag kanske ska göra färdigt min slutuppgift idag...eller färdig blir den väl inte men is tortsett typ, så man bara kan göra vissa tillägg sen. Har bara sammanfattningen kvar =)

Sen blir det npg att läsa måndagen literaur, vilket är en hel bok, så det är kanske viktigare hehe =)Sociokulturella ramar heter den! Låter det kul????

Sen skulle jag ju åka och handla idag, men vet inte om jag känner för det =) Har ine bestämt mig än...Det är ju kul när man väl gör det tycker jag faktiskt, men har ingen lust att sitta och åka!

På lördag blir det Kisa och tolvmannabacken =) Kul att testa att åka lite snöbräda här hemma...Men jag slår väl halft ihjäl mig =)

Jaja, nu ska jag sluta blarra å göra lite nytta!

Har ni några bra boktips?? Gärna verklighetsbaserade, men är allätare =) Har precis läst 14 år till salu ...så himla bra!

Sommaren med Göran!!

Har nu sett filmen äntligen å det var en av de bästa filmer jag sett, måste bara köpa den =) Jag råder alla som inte har sett den att se den NU!
Alla svenska klyschor som någonsin sagts eller gjorts tror jag finns med i filmen =) Jag få rofta höra från Roddy att jag är så tråkig att kolla på film med för jag skrattar inte, men nu tusan gjorde jag de =)

En kille är otrogen och hans tjej ringer och vill ha information som ligger hemma i ett skåp, han ljuger ihop något som låter bra och de lägger sedan på. Älskarinnan (om hon kan kallas så) frågar då:
-Är det problem?
-Ja, antagligen heheheeh =) Blev inte lika kul att skriva det som när han sa det hehe=)

Har pluggat som jag skulle hela dagen och har skrivit riktigt långt på arbetet, vilket är skönt =)
Har även hunnit kolla på nya avsnittet av OTH (one tree hill), såååå bra =)

Nu blir det duschen, mys framför tv:n med älskling och sen nana kudde!

 

Om dagen idag!

Har varit i skolan sedan tidig morgon, har hunnit göra ett studiegruppsarbete =) Så jag är ledig imon=)
Har ju faktiskt börjat på slut uppgiften så jag tror att jag ska fortsätta när jag ändå tycker attd et är ganska kul nu =) Varför inte liksom....

Har lämnat in min hemtenta idag också så inom två veckor har jag mitt betyg i höstens kurs!

Har hunnit tvätta lite också sen jag kom hem, och det är nog dax att gå ner och ta nästa maskin snart =) Skönt med alla rena kläder hehe =)

Å idag snöar det ju igen =) Trodde aldrig att jag skulle kunna vara glad för mer snö när det är sånt här väder menjag tycker att det är jätte mysigt... Vill inte ha slask å regn. Det kan vänta tills i början eller helst slutet på mars för då är det liksom snart försommar ändå=)

Tänk att om 4 månader kan man gå ute i linne =) Känns som en  hel evighet bort, men det är ju bara 12 veckor högst =)

Nu blir det lite plugg då och vänta på posten och se om jag får en ny kursbok idag =)

Byebye

Regn, eller???

Tittar ut genom fönstret och vad ser jag? Jag vet faktiskt inte....regn tror jag hehe =) Det bankar och dunsar här utanför mitt lilla hus...Det är snön som glider ner från mitt nya svarta fina tak =) Så nu har huset inte sån tyngd på sin rygg =)

Men jag vill inte att snön försvinner, jag trivs med den nu. Sen kommer våren på riktigt när den försvinner, om den nu kan ligga kvar till slutet av feb eller så =)

Har pluggat hela morgonen, gjort färdigt smådetaljer på hemtentan och läst de sista sidorna i boken Professionell vägledning. Den var ganska intressant faktiskt, ,nu ska jag ge mig på lite annan litteratur, eftertsom jag ändå bara är hemma =) Tänkte ge Jenny en liten påringning på mbilen snart och fråga om vi inte ska åka ut med vovvarna å låta dem busa i snön =) Om dom tycker om varandra vill säga hehe =)

Nu blir det plugg en stund till då =) Byebye



Trött i lilla huvudet

Ja, det tar på krafterna att vara i skolan hela dagen när man inte är van =)

Helt ointressant föreläsning idag, hoppas de andra är mer intressanta =)

Josefin har varit bakis idag tror jag =) Hehe.... rolig dag när hon håller igång i allafall hehe =)

Nu blir det att koppla av i soffan och kanske plugga lite, lite =)

XoXo

Dålig uppdatering!

Jag har inte varit så bra på att skriva här inne, men har haft en massa annat för mig, typ, titt apå film hela helgen =) Saw V och VI blev det..... mina favorit filmer. =)

Såg flickan som lekte med elden igår....sååå besviken. De var inte alls som i boken och de hade tagit bort så mycket viktiga detaljer!!! Värdelöst!

Idag börjar min nya kurs =) AU2 heter den å kommer handla om samtal, utvecklingssamtal och lite sånt, typ mobbing också tror jag =)
Har varit så duktig i helgen att jag redan läst två st litteraturer redan, så jag ligger lite före, känns skönt att slippa stressläsa sen =)

I höst blir det matematik och natur, och i vår ska jag läsa min specialisering. Jag hade valt idrott först men har valt bort det nu och ändrat till specialpedagogik, vilket är lite mer MIG. Känner mig nöjd med det och sen blir det Au3 nästa höst och sen är jag färdig =)

Byebye

Choklad, plugg å ljus

Japp igår blev det plugg för hela slanten, skrev ut mer papper vi behöver, läste början på en av våra "böcker" som jag inte velat skriva ut, så jag läser den över nätet =)
Skrev även färdigt min performansanalys igår och skrev ut den,så nu ska den kollas igenom och sen lämnas in.
Blev lite choklad och tända ljus för stämningens skull =) Mysigt =)

Idag, blir det kanske ikea, har inte bestämt mig än. Vi fick en vit klädsel till vår soffa när vi köpte den för två år sen typ. När vi sedan hade änvänt den vita så tvättade jag den och den krympte, så när den skulle på igen så sprack den=( Jag hoppas att detta ska gå på reklamationen, så vi får en ny.... Dålig stil annars...visst är det länge sen vi köpte den, men man kan ju inte använda allt man köper direkt. Ska leta rätt på kvittot nu i allafall...

Promenad med Rambo nu...lite längre promenad kanske så han får springa av sig!

Ingen som ville hjälpa mig med hårförlängning =( Stackars mig =(

Musiklärare nästa...

Idag skulle jag vara i en 5:e klass hela dagen som lärare. Öhh, hur blev det då? Jo jag kom dit på morgonen, inte en enda planering så långt ögat nådde, ingen visste vilka lektiober jag skulle ha, för tydligen skulle jag inte ha den klassen bara?? Hmm....först skulle jag ha 3 klasser i musik, sen en klass i idrott och 2 i musik sen blev det två i músik i slutändan, en i valfritt arbete (6:a) och sen den klass jag skulle vara i.

Jag är helt tondöv, kan inte klappa takten och kan absolut inte spela instrument, lite piana förståss men inte så jag kan göra mig hörd på det hehehe=)

Så det var ju bara att fixa ihop två musik lektioner....OCH jag klarade det fint, de andra lektionerna gick jag dubbelt med en annan lärar, vilket är konstigt det md, för jag har fått betalt för att inte göra något alls, fram tills musiken liksom! Konstigt, men, men=)

Har varit på ica och köpt 8 filmer för 200:- åxå, dom sålde ut dem för 25:- st, så nu kan vi ha filmmaraton!

Nu blir det att plugga färdigt på hemtentan som  jag ska vara färdig med på fredag...men blir nog färsig redan idag, sen behöver jag bara redigera och rätta imon så jag skicka in den på fredag =) SKÖNT! Sen är man färdig med svenska kurserna...

Är sugen på att bli av med mitt korta hår en stund nu, så är dte någon som vet någon som kan göra hårförlängning på mig? Någon här som råkar vara expert på det kanske hehe.

Nu blir det lite Marabou chokladkaka och plugg!

Marabou.jpg



Ses i snöyran...

Rättelse..

Menade såklart 95kvm igår när jag skrev hur litet dom i familjen annorlunda bor.

Något kul appropå just dom som jag fick reda på ida är att pappan i den familjen som bor i Märsta i den lilla lägenheten med 9 barn, är min systers ex. Hehehe...fast för grymt många år sedan =)
Han hade lite problem hemma och var en riktig buse, och när han blev tillsammans med min syster sa mina föräldrar att skulle han vara tillsammans med henne fick han skärpa sig. Så han flyttade in hos mamma och dom tror jag hehe =) Som ni kanske förstår höll det inte riktigt för min syster har inte 9 barn idag hehe =)
Men det som är ännu tokigare är att han har 9 barn med henne....sen har han ytterligare 3 barn med en annan! Vilken karl heheh =)

Har varit i skolan idag, sista dagen på denna kursen =) Skönt...nu är jag inne på min 4:e termin av 7!!

Ska plugga ikväll och vara i klass 5A imorgon på ljungnässkolan...

Snowboard i helgen!!! Längtar som tusan =)

Snowboard wrist protector ...

Jajaja...

...varför måste man ha så brått med att packa upp?? Väskorna springer ju inte precis ifrån mig hehe=)  Eller har du väskor med ben Majsan...

Igår blev det bowling igen med andreas, Micke, Sandra, Tony och Roddy. Jag vann äver Tony som vanligt vilket var det viktigaste hehehehe =) Ojoj, sån pisk han fick =)
Sen blev det donken som avslutning...

Idag har det varit jobb, en massa bilkörning och plugg i Kalmar med Josefin... Sen när jag kom hem fick jag vara hemmafru och laga mat och städa och fixa en massa med mitt lilla hem =)

Nu är det Familjen Annorlunda! Jag förstår inte hur man kan vilja ha ett helt dagis hemma! 9 barn i en 4:a på 9kvm!!!!

Blir plugg imon, sen akupunktur och sen hem och göra iordning min hemtenta tänkte jag så man har den klar och på kvällen blir det spännande och se hur det går.......... ;-)

Byebye

En envig väntan

Sitter och väntar på att Lisan och min lilla Maja ska komma =)

Har storstädat hela huset, dammsugit, torkat golv, dammat, möblmerat om, bäddat åt mina gäster, gett Marie mat, plockat ner nästan alla julsaker, haft sotaren här, packat upp vemdalen-väskorna, och städat undan alla saker! Så himla duktig känner jag mig =)

Blir nog lite skippo-spel ikväll om Maja har planerat att sova nått hehe =) Och lite lets dance kan jag tänka mig!

Nu är min flickor på väg så jag ska ta upp lite köttfärs så vi kan öta lite köttfärssås och spagetti ikväll...

see you

Eldar och vindar

Jag eldar för fullt i huset så vi ska få lite värme, i denna kalla vinter =)

Ska nog till Ikea idag, någon som är sugen på att hänga på? Ska handla lite lådor till mina pysselsaker...typ scrapbooking å inslagspapper å sånt =) *tokig i det*

Kanske dags att klä på sig lite, sitter i mitt härliga underställ men kan ju inte åka och jobba i det så blir nog båda lagren underställ idag och sen lite varma kläder....hatar att frysa =)

Gjorde världens goaste mat på länge igår....rostbiff (inte tunn rostbiff utan en skiva kött), gasselbackspotatis, vitlökssås och extrakryddad bea =) Det var sååååå gott!

Grattis Magda igen! Så glad för din skull! Hoppas vi kan få se både er och er nya skrutt i sommar kanske??

Livre : Scrapbooking. Marie ...

Då jobbar man igen...

...och jag får alltid sån energi när jag gör det, så jag har fixat lite här hemma, vi har dansat lite (inte populärt hehe) å julprylarna samlas sakta men säkert på mitt stora bord för att kunna hoppa ner i sina bolådor till nästa jul!

Är lite sugen på att ha Ebba nästa vecka näör jag är ledig, men har inte hört något från diana än så jag vet inte =)
Min katt stackare , den utan svans, sitter och gnyr utanför fönstret och nu när jag precis satt mig ner orkar jag inte gå och öppna åt honom. Han är innekatt vare sig vi vill eller inte, han skulle klara sig utan att någonsin sätta sin fot utanför detta härliga hus's dörrar. hehe...... vad gör vi för fel egentligen, den ena katten är osocial, man får knappt röra honom och de andra vägrar vara ute hehe =)

Är sugen på att måla om vardagsrummet, men så blir det nog inte. Roddy trodde att alla tapeter skulle släppa då, för dom sitter så kasst... Lite förnyelse tack...en tomt som någon vill ge mig så jag kan bygga mig ett eget litet skjul ;-)

Nehe, nu åker nog kulgranen ut snart så vi kan möblera tillbaka min kära möbler i mitt lila fula vardagsrum hehehe =)

Ps. Snön verkar aldrig ta slut, det är nog första året på massssssor med år som det har legat snö så här länge, det kan räknas som en riktig vinte rnu ju så man kan känna att det blir vår sen! Jag njuter av det så länge jag kan. DS

Ett Ps till kom jag på.
Roddy kanske ska tatuera sig igen på lördag kläckar han ur sig igår.... JAG=ARG... Men så kom jag ju på, då kan ju jag också göra det, = inte populärt, någon som har några förslag? Sugen på något på foten och upp mot vaden!

Ett tag sen sist, ett nytt år!

Japp, har inte skrivit här sen 2009 =)

Jag har hunnit vara i Vemdalen, slå halvt ihjälp mig, umgås med vänner, fira födelsedag, fira nytt decennium, sova hela vägen hem typ i 8 timmar av 11 heheh=)
Sen har jag hunnit göra lite till, men jag kan ju inte skriva allt som hänt under 10 dagar, sen jag skrev sist.

Adelia var här och hälsade på i söndas när vi kom hem =) Lika mysigt som vanligt =) Snart kryper den lilla gullungen! Tony var här och hälsade på samtidigt och jag tvingade honom att hålla 
Adelia, han var lite rädd men tyckte nog om det tror jag allt.... heheh =)
Och Andreas var ju en gud med henne hehe =)

Haft skola i två dagar å idag är jag ledig, sen jobbar jag tills på måndag...och på tisda har jag skola sen är jag ledig hela veckan =) Skönt!!!! 
Men har en hemtenta jag sitter med nu så jag får väl hoppas att jag blir färdig med den redan nu snart så jag är ledig nästa vecka =) 

Lisan å Maja kommer kanske idag =) *hoppas*

Blev ingen bild innan på min nya klippning för jag blev så jävla missnöjd... =( *första gången jag blir det hos min frisör* Det blev för kort... Jag vill göra hårförlängning...

Ska fortsätta plocka ner lite julsaker i taget nu... alla står snart på matbordet, så kan jag plocka ner det därifrån sen =)  

Jaja, nu orkar jag inte mer =) Ska plugga igen! Pusss
RSS 2.0