Byfest

Jaha, då har mab varit på byfest i lilla Hammarglo. Uh så trevligt det var. Den äldsta på stället (75-80 år) deckade och spydde ner sig bakom en container. Vi såg när han gick ut, sen när vi gick in hade han inte kommit tillbaka, men vi sa att vi håller lite koll på om han kommer in igen. Men när inte gjorde det gick jag ut å tittade i mörkret efter honom, men såg honom inte. När jag var på väg in igen hörde jag hur någon histade och jag frågade om någon behövde hjälp men inget svar. Så jag gick in igen. Jag pratade lite med Frida (som vi köpt huset av) om att jag va lite orolig och hon höll med. Roddy sa bara att han reder sig nog utan min hjälp. Hur eller hur typ 10 min senare kände jag att jag var tvungen att gå och kika efter honom och tog med ficklampan vi just vunnit (hehe) å precis som jag misstänkte redde han sig inte alls själv. Han låg typ i sina egna spyor å vi kunde knappt få upp honom för han va helt lealös. Jag gick sedan in för att säga tills hans fru. Hon dansade. Jag sa: din man är lite dålig han behöver nog din hjälp. Hon: Jaha? och så dansade hon vidare. Jag: Han har deckat bakom cantainern och du får nog ta hem honom nu. Hon: Jajaja.... Kan detta ha hänt tidigare eller hehehehe, frugan var INTE glad kan jag säga hehe =) Mycket kan hända i kristna Hammarglo =) Det var lite roliga lekar, mat å som sagt trevligt sällskap. ------------ Jag var hos mor och far igår också. Hjälpte dem lite på möbellagret och så kom Anita å RIkard å vi planerade vad alla skulle köpa med sig till Thailand. Vi ska fira en riktig julafton, julpynta, laga julmat osv, göra allt på julafton bara =) ------------ Idag ska jag nog slå in lite julklappar tror jag, hur normalt är det?? Jag har redan köpt typ alla. Inte till Roddy, har inte en aning om vad han ska få....kan ju inte släpa med något stort till Thai liksom =) ----------- Nu ska jag hoppa in i duschen, någon som är sugen på att hitta på något, bara hör av er i så fall =)

8 veckor kvar idag!!!

Jaha, då var det torsdag igen och snart helg igen! Uh, så tiden går fort! 8 veckor till vi sitter på plnaet till THAILAND idag....jag räknar verkligen ner hehe =) Ikväll blir det agility igen, inte så kul i detta väder... Annars har det inte hänt så mycket, har passat Emmie några korta stunder, så himla mysigt. Å jag har även tagit 8 rör blod till alla tester de ska göra för ryggen. Ett prov skulle tidligen skickas till karolinska så det var ju något nytt i allafall... Ovh så får jag remiss till Magnetröntgen igen...tänk om det ändå kunde visa något denna gång, men det är väl tveksamt??! De testade mitt blodsocker och det var utomordentligt som vanligt =) Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit både här och på facebook att jag ska se One Tree Hill (oth), men sen har något kommit i vägen, men är de redan hemladdade och nu ska jag se de två sista avsnitten och sen det sista gossip girl avsnittet också... Så...bye bye!

Agility

Har varit på agility i e.m. Han var så himla duktig, gjorde hoppa i form av en ring och en kortare bana med både à och b hinder och två tunnlar. Sen fick vi göra framförbyte tror jag det hette :-) hur eller hur var han super duktig! Sen har vi ätit Kina mat, jag åtnbara Peking soppa Med ris, mumma! Å så har vi sett en film, en galen natt. Helt sjukt vad man känner igen sig i den. Kunde ju hoppas att 'han' också kände igen sig och tänker efter lite :-) hehe. Nu dka jag nog snart sova. Trött som ett soll! Natti

Trevliga vänner!

Hade så trevligt igår på ljuspartyt. Ska sätta mig idag och välja vad jag ska ta för saker :-) roligt jue:-) Efter ljuspartyt stannar Josefin, Nathalie, ida och sara till halv ett å vad vi snackade hehe :-) tiden bara flög iväg! Men trevligt hade vi :-) Idag blir det agility med Rambo och innan dess vet jag inte. Får väl se om roddy kan ta sitt förnuft till fånga och föreslå något att göra. Annars kommer vi väl sitta som två säckar potatis i soffan å tråka! Nu ska jag se om det finns lite frukost till mig! Hej!

Ljusparty

Japp, ljusparty ikväll nu då:-) Annars händer inget kul här alls... Slentrian kan man säga. Uttråkad. Bored. För övrigt bakade jag supergoda morotskakor igår, bogserade roddy, lyssnade på seg föreläsning å kollade på en bra film :-) Kom precis på att jag missat att ladda hem oth denna veckan så det ska jag göra nu direkt! Hej

Matte

Jaha, då har man varit vaken sen halv 6. Kul? Svar: Nop! Ska ha matte strax, tycker att matte är både ganska kul och lätt. Men tycker inte att föreläsningarna eller lärarna är särskilt bra, man får inte allt förklarat som man behöver osv. Så ska bli intressant å se idag om det är något bättre. Imon blir det ljusparty, så himla mysigt med lite nya ljus till höstmörkret nu :-) någon som jag inte bjudit som ändå är sugen på att komma? Bara säg till :-) alla är välkomna! God morgon på er...!

Kärleksbrev

Jag sitter och tittar på bonde söker fru. Har spelat in det :-) Varför har aldrig jag fått kärleksbrev? Stackars mig ;-) jag kan ju inte precis säga till roddy att skriva ett nu, trots att jag tycker att jag faktiskt borde få ett :-) hehe Har ni fått kärleksbrev? Jasså? Av vem då? (inte alls avis) För övrigt har jag varit på Ullared å shoppat loss igår :-) wiiii! Idag har jag bara legat på soffan, ont i fotleden å ryggen. Vet inte varför ryggen lagt av just nu. Har ju typ alltid ont, men detta har kommit på bas två veckor kanske, helt sjukt ont. Var på akuten i måndags när jag hade gett upp, men efter 6 timmars väntan så sande att de kunde inget göra för mig. Och eftersom jag redan varit hos Smärtkliniken i v-vik så fanns det väl inte så mycket mer att göra med mig typ!!!!! Gah. Arg. Besviken. PsykBryt. Ge upp. Gråta. Ta sig i kragen. Ha ont. Gråta lite till. Acceptera. Så har mitt liv sett ut i förhållande till min smärta bra länge nu, men frågan är om jag inte kommer stanna på psykbryt snart om inte någon kan hjälpa mig. Värken har som sagt gått vidare till lederna å man blir lite altan när man ggr exakt samma i värk i 12 år och helt plötsligt kommer nya saker!! Jaja, slut på det negativa. Kg ska strax åka å hämta Rambo å Tyson hos svärmor å svärfar. Man saknar dem faktiskt när man är borta. Hur ska jag klara mig när vi åker i väg i tre veckor?? OCH sen klarade jag båda mina tentor. Va besviken att jag inte fick VG på kemin och fattar inte hur jag kunde bli godkänd på ekologin. Jaja... Vi får tillbaka tentorna imon så då får jag väl se :-) Hej hopp!
RSS 2.0