Jaha??

Och, vart tog helgen vägen? Stal du den eller?
Har ingen lust med skola igen imon.... Men det är sista veckan nu och sen en vecka off. Behöver inte ens plugga då!! WiiHoo!!

Blev ingen gran idag och ingen ommöblering, men det kommer nog! Vi åkte och shoppade istället. Köpte colin McRae 2 som vi har spelat å sen lite annat kraffs. Var på julmässa på slottet. Var tvungen att åka in för det är bara där som världens godaste Fudge! Köpte vanilj, glögg och laktrids smak! Mumma! Fast ska ju inte äta något nu, när vi ör så duktiga med maten =)

Sen köpte vi lite annat, bl.a. surdegsbröd, knäcke, korv, enbärsmust m.m.

Nu blir det sängen för mig och Marie!

NanniDottis!

Bara självaste tomtefar som fattas

Ja, nu är vårt hus så julpyntat och fint. Tomtar vart vi än vänder oss. Julmattor och julgardiner. Tänk att om en månad är det lika skönt att ta ner detta som det var att få ta upp det nu. Att man kan tröttna på något så mysigt så fort =)

Snart vänder det mot ljusare tider också. Sååååååååå skönt!

Ska jag berätta något mer helt underbart??????
Nu är ni nyfikna va??? Heheh
Jag fick VG på min hemtenta jag lämnade in för en månad sen typ. Hon sa att det var VG+ men det kan man ju inte sätta. Hon kommenterade inte en enda negativ sak!! Så jävla glad!! Verkar som att jag kommer få VG på VFU:n också. Då blir hela kursen VG i så fall =) SÅ jävla stolt över mig själv, som inte kunnat plugga alls förr och inte varit speciellt duktig på något i skolan.
*Klappar mig på axeln*

Grattis Josefin med!!! Vi ihop, gör det bästa!!

Idag ska jag slå in några julklappar som Roddy köpte de sista delarna till igår. Sen blir det att möblera om så granen passar in sen. Få se om det blir gran idag eller inte =)

Julskyltning blir det i allafall sen i eftermiddag!

Nu blir det nog Stieg Larssons andra film som bara verkar ha "ploppat opp" på min dator =)

Kommer som sagt kanske lite bilder på vårt fina hus sen, men inte just nu, för det orkar jag inte =)
Kom och hälsa på vettja om ni vill se det, hehe=)

Nu är det jul igen...

Nu är det jul igen.

Ja, snart i allafall. Idag ska jag nog julpynta, städa och fixa. Har börjat lite smått att ta bort dukar å så. Får se hur mycket jag orkar.
Roddy ska handla julklappar idag... hoppas det blir många hahaha....

Får se om det blir en julgran imon, brukar ta in en 1:a eller andra advent. Får se vad jag känner för. Jag borde väl kanske börja med att möblera om =) Tar kanske för och efter bilder, så ni får se skillnaden =)

Sen blir det kanske en sväng till ikea, för att köpa några krukor och lite =) Någon som är sugen på att hänga på?

Nu blir det lite brothers and sisters en stund =)

Studiedag.

Jaha, då är det studiedag idag å vi ska fixa å förbereda saker å adventspynta och så.
Blir nog en slapp dag och i eftermiddag är det något som heter Röda-tråden. Vet faktiskt inte vad det innebär, men något grupparbete av något slag är det =)

Förövrigt ska jag till Ruda ikväll så vi kan bestämma vad vi ska köpa, vad som ska has med och så till Vemdalen.

En rolig konversation jag hade häromdagen =)

-Kan du komma på torsda så vi kan prata om Sälen?
-Vemdalen menar du? sa jag
-hehe, det tillhör ju Sälen.
-Hehe, ne, det ligger nästan uppe i Åre. Mellan Åre och Sälen. sa jag
-Det blir nog bra. Inte så jävla noga.

Hahahhaha. Det är tur att vi har GPS när vi ska åka =)

Nu ska jag snart åka till lilla skolan =)

Puss puss För er som inte vet var Vemdalen ligger. Titta på kartan under hehe =)

Fasta

Japp har klarart två dygn snart! Är så stolt över mig själv! Trodde jag inte att jag hade aldrig gjort det om inte roddy varit hemma om kvällarna!!

Fick åka hem och jobba hemifrån idag för personalrummet och klassrummet var upptaget! Skönt!

Nu ska jag försöka stå ut ett tag till innan jag tar mig en liten shake och sen stå ut en stund till tills jag får sova!

LOVE

Trött med stort T!

Blev inte Asian house i lördags utan blev det i söndags istället. Och jag åt, så jag mådde illa hela kvällen sen, ångrade mig som tusan hehe...

Idag började vi med vår diet. Får väl se hur länge jag klarar det, men eftersom jag har Roddy som pushar mig hela tiden så hoppas jag att det ska gå bra ett tag i allafall. Är ju bara första dagen hittills.  Är Trött!

SÅ det blir inte mycket onödigheter alls fram tills nyår då det blir Vemdalen. Då ska jag njuta. Kommer nog bli njutning tidigare också helt klart men vi ska äta nyttigt när vi druckit allt färdigt som vi dricker nu =)
Blir alltså inget vitt mjöl, mjölk, eller socker i maten under en tid fram över. Hoppas att det kommer synas på oss båda snabbt =)

Idag hade jag inte ont i ryggen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Första dagen sen mitten av augusti. Helt otroligt, jag brukar ta en värktablett först när jag känne rav värken. Idag ände jag på förmiddagen att jag hade lite ont, men inte så farligt och sen kom jag på nu ikväll att jag inte ens tagit en idag!!! Är så glad att akupunkturen kanske faktiskt funkar =)

Nu blir det att slappa en stund. Har gjort en bild uppgift här hemma så jag kan visa mina elever den på onsdag så de kan göra samma sak sen =)
Man ska skriva sitt namn på ett dubbelvikt papper i skrivstil och sedan klippa efter konturerna på namnet. Och sedan klistra detta på en färgad bakgrund.

Natti natti alla glada måndagsmänniskor!!

Här kommer en bild på mitt lilla konstverk.

Asian house

Japp nu bär det av till Asian House alldeles strax! Mumma!! Riktigt sugen på det!
Tänkte att jag ville äta något ritkigt gott nu innan jag ska dricka pulver ett tag framöver. Ska "rensa" ur mig och hålla Roddy sällskap för han ska också göra det.

Nu ska jag njuta av god currysås, kyckling, smarrig sallad och mycket annat, eftersom man får välja exakt vad man själv vill ha i sin mat och sen titta på när de steker maten så tycker jag att det är super gott. Jag är ju nämligen ganska kräsen annars! =)

Natti natti

Trevlig kväll!

Hade en super trevlig kväll med god mat och gott sällskap.

Vi åt, kollade Idol och pratade en massa som vanligt hehe =)

Nu ringde precis hon som hade ljuspartyt hos mig, och undrade om jag hade fått ihop något folk till onsdag när hon skulle komma igen. Men det har jag ju inte =( Så det blir nog inget ljusparty =(
Någon som vill komma är det bara att säga till. Är ju perfekta julklappar, och mysigt att ha ljusen själv till jul ju =)
Hör av er, snäll =) hehehe. Ni kan ju göra en god gärning om inte annat hehe =)

Över igen till kvällen igår. Myste massor med Adelia, å vi var ju så förberedda att vi hade barnstol, vilket hon var nöjd med =) hehe.

Sen blev det ett litet bad i handfatet för madame, kommer en bild på det =)

Idag har det varit lugnt, har en sån huvudvärk =( uscha =(

Har för övrigt redan f¨tt upp tre små tomtar och en liten flugsvamp...är ju bara en vecka till första advent!

Nu ska vi fika lite eftersom vi behöver värma upp oss efter den lilla  promenad vi gjorde i blåsten alldeles nyss.

Byebye



Dålig känsla!

Har en dålig känsla i magen. Vet inte alls vad det kan vara =( Ska på akupunktur strax, kan det vara det?

Kanske nervös att de inte ska tycka om fondue'n vi ska äta ikväll? Vet inte varför det skulle vara det, men något är det.

Känns som när man har ågren eller så, i magen.

Jaja, märks väl hur det kommer gå under dagen =)

Nu ska vi åka och hämta Marie, åka till akupunkturen och sen äta och handla mat, eftersom lönen kom idag =)

Älskar dej, älskling!

Hehehe!

Appro¨på mitt inlägg i förrgår. Jag åt inte ugnspannkaka och gucca ihop.... hehe! först ugnspannkaka och lingon! Mumma! Och sen lite senare blev det faktisk bara avokado med lök, salt och citron i! Sorry att jag var otydlig hehe!

Idag jobbar jag! Skulle till smärtkliniken i västervik men jobbar ju så fick avbeställa tiden =(
Imon blir det akupunktur igen...hoppas att det kan hjälpa lite!
Verkar som att jag har fått något konstigt radavstånd eller något mellan bokstäverna när jag skriver. Hoppas att det inte syns när det är inlagt sen =)

Imon kommer Micke, Sanna och lilla Adelia, och det blir mat, snask och Idol! Tänkte göra potatisgratäng och fondue. Har inte ätit det på ett år typ, så himla gott! Hoppas de åxå tycker om det =)
Så himla kul att umgås och få träffa Adelia mycket =)

Nu ska vi strax äta lunch, jag och Marie och sen blir det ridning. Har varit i Oskarshamn en sväng för på dagcentralen hade en haft maginfluensa igår och var där idag. Åkte därifrån direkt när jag hörde det för jag fick typ panik. Brukar aldrig vara sån!! Men jag vill absolut inte bli magsjuk nu!

Har gjort en lång och fin önskelista till Roddy så han kan shoppa kjulklappar til mig nästa helg =) Har önskar mig en videokamera, så jag kan filma vår lilla trip med gänget till Vemdalen i nyår!
Då kan jag filma lilla älsklings guddottern Maja, å lilla Adelia, å kommande gudbarnet för Roddy (Skates), å mycket mer!!!

När vi ätit och innan ridningen ska jag åka och köpa en sele till Rambo så jag kan börja cykla med honom. Han älskar det.

OCH ETT MÅSTE IDAG!!! Jag måste packa upp ALLT från Ullared, har råkat bli kvar en del i vardagsrummet som jag inte orkat packa upp =)

Nu ska jag kolla Marias fotodagbok eller vad det heter!

Bye bye

                                                            (Jag och lilla Adelia typ 3 mån)

Hemmafru

Japps.... Känner som en riktigt hemma fru som jobbar hehe =) Har ju mannen hemma nu hela tiden så nör jag kommer hem från skolan varje dag så blir dte att laga mat och vara duktig! Lite annorlunda mot när jag ör hemma själv och lever på mackor typ hehe =)

Idag blev det ugnspannkaka, mumma var det!

Nu ska jag snart göra mig lite guacamole å smaska på!

Började mitt lilla tema arbete idag i skolan, gick väl sådär. Men alla lektione rvar röriga ida så vet inte om det var just mig det berodde på hehe =)

Har fååt munsår....eller det heter nog inte det va+?? Hmm....asså torr om läpparna och det svider runt dem. får så varje år när det börjar bli kallt igen.

Nu ska jag snart väcka mannen som ligger och snusar på soffan!! Kanske krypa ner å bredvis och titta på tv =)

Schoolday!

Japp, då har första dagen denna vecka varit!
gICK BRA IDAG OCH IMON SKA JAG BÖRJA MED ETT DRAMA ARBETE. (Råkadae bli stora bokstäver och jag orkar inte ändra.)

Imon ska jag skicka ner en massa paket till mamma och pappa i Thailand. Men ikväll måste jag läsa en massa sagor inför dramat imon, och göra upp en plan.

Blir lite mat snart med =) Spagetti och köttfärssås! Mumma!

Bet av min tand idag =( tandläkaren nästa, så himla tråkiga pengar jue.

Jaja, det var mitt tjat för idag! Hörs lite senare eller imorgon =)

Thailand!

Är så sugen på att åka utomlands så idag blev det lite thaimat =)

Har slagit in alla julklappar idag. Är nästan helt färdig till alla utom Roddy=)

Nu ska jag fortsätta slå in lite och sen packa upp en himla massa ullared påsar som hela vardgsrummet är fyllt av!
Imon är det skolan igen och bara att ta nya tag för en ny vecka =)

Puss och Kram

En tripp till skåne!

Japp idag har vi varit i Skåne en sväng.

Vi åkte genom 3 län på 10 minuter haha tufft jue!

Sedan tog vi en avstickare på hemvägen och besökte en bilkyrkogård. Jättehäftigt att se alla gamla skruttuga bilar.
När vi om hem blev det soffan direkt å har vilat nu  itvå timmar snart sen dess. Har en sån värk som inte vill släppa =(

Nu ska jag packa upp alla ljus jag har fått hem idag och sen en massa andra kassar från igår!

Har handlat nästan alla julklappar nu! Hittat en superbra till Maja, som hon har önskar sig ;-)

Syster sonen Ludwig ska få spelet bokstavsjakten och Ebba lite Pippi saker =)




Nu blir det en stund till framför tv:n, jag väntar bara på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att få gå och lägga sig!! Så ska ju för tusan inte livet se ut.

Natti natti allihop och hoppas ni kommer sova gott!

Hinner ju inte med...

...att skriva. Jag är så trött när jag kommer hem att jag ramlar ner i soffan och får njuta av en måltid för att sedan ligga på soffan tills det är rätt tid att få sova hehe =) Orkar inte ens sitta på datorn =) Då är det katastrof!!!!
Idag har jag haft sån huvudvärk och int evarit fit for fight alls, så jag gick hem vid 10 rasten i skolan. Mår mycket bättre nu efter ett vil på soffan. Har nyst hela dagen så en förkylning är nog på ingång. Hualigen, vill inte det.

Igår hade jag min handledare från högskolan på besök, och det gick super bra. Hon var helnöjd med mig och fanns typ inget att kommentera negativt. Bara att jag sa "kolla" och hon tycker man ska säga "titta" och att jag sa: "har alla förstått". Så det var ju ett bra betyg på 80 min =)

Jag har fått en elev att börja läsa. Jag har har läst högt för henne någon sida, sedan har hon läst högt någon sida och sedan har hon fått läsa tyst en stund. Idag när det var tystläsning tog hon upp sin bok utan att fråga om vi skulle gå och läsa ihop, hon började bara läsa själv. Känns så bra att verkligen kunna göra skillnad för någon.

Har tvättat. städat och diskat nu, så nu blir det lite brothers and sisters. Och sedan är det väl dags för mig att göra lite mat, Roddy har ju gjort det de andra dagen denna vecka hehe =)

Byebye äppelpaj!!

Imorgon ska jag följa detta ordspråk =)

ordsprak_ruths_pengargodsel ...

Hur väl stämmer inte detta?

Sjukt stressigt =)

Har så mycket att göra så jag hinner inte skriva mycket nu heller, trots att jag inte skrev en rad ens igår tror jag! hehe

Men idag har jag haft min första egna lektion och det gick jättebra!! Skönt! SKa ha lektion imon med och på onsdag.

Idag har vi firat min syster som fyllde 47 år gammal hehe ojojoj så gammal!
Blev lasagne och prinsesstårta....snygg blandning!

Nu ska vi kolla på en film, Next day air. Blir nog en liten bild på syster i mitt inlägg idag, fast det blir nog en från Thailand förra året =)

Måste berätta något riktigt sjukt! Jag har som jag nämnt innan så har jag ont i nacken ner i armen och ut i fingrarna. Nu ringde läkaren mig i torsdags och pratade lite. Eller till slut skrek han näst intill i örat. Han var så himla otrevlig. Grät typ nästan för att han var så jävla dum. Och inte nog med det, sen sa han att det inte alls är något fel på mig. IDIOT! Sen skulle han skriva ett par värktablatter. Igår skulle vi hämta ut dem i Kalmar eftersom de nu förtiden skickar ut alla recept elektroniskt, så kan man ju hämta ut recepten i Luleå om man så vill =) Men tillbaka till saken. Då fanns det väl inte något recept i mitt namn. Så jag tänkte att jaja, jag får väl ´hämta ut det i blomstermåla imon då för receptet finns kanske bara där. Men icke!!! När jag kom idag, så fick jag reda på att han inte ens skickat något!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy faan vad le jag varit idag! 

Nu ska jag byta till läkarehuset Kronan i Kalmar istället så jag får se hur det går. =) Håll tummarna för mig =) 

NU ska jag kolla fimlen =) Natti natt!!!

 

Höst!

Nu är det höst och inte många löv är kvar på träden!

Igår va det katastrof i skolan, så blev lite nervös hur det ska gå på onsdag när Katarina kommer och ska kolla upp hur jag sköter mig i klassen hehehe=)

Jag läser ganska många bloggar nu, ♥:.BejBin.:♥, Miio, innan du fanns, Mitt liv som bondfru och några till. Jag håller allstå koll på dessa genom bloglovin vilket är supersmidigt, då man ser alla som skrivit något nytt =)
REKOMMENDERAS!

Idag ska vi vara hundvakt åt farmors (Roddys farmor) hund Mysan! En liten cockerspaniel/king charles valp, som inte har koll på sina kroppsdelar =) Supersöt!! SÅ det blir nog en hemmakväll hehe =)

Kollar på Dr.Phil nu, det handlar om en familj på 14 syskon som har blibit utnyttjade av pappan i typ 20 år, och av varandra åxå.....HELT SJUKT!!!!

Ska nog fixa lite med mammas alla foton idag =) När de åkte till Thailand fick jag nästan 3 fulla banankartonger med osoterade foton. JIPPI! Eller inte =)
Men nu har jag soterat upp lite mer än en kartong så får kanske börja sätta in dem i lite album =)

Nu skriker mina katter på mig att ge dem mat så det är väl lika bra att jag gör det =) Skriver nog lite till sen när det lilla busfröt har kommit hit och rivit halva stället =)

Hörde att Micke och Sanna och lilla Adelia kanske skulle komma så jag håller tummarna =) SÅ mysigt!

Internet min kära vän!

Fattar inte hur vi kunde klara oss utan Internet för 15 år sedan typ =)

Blir inget långt inlägg nu, för jag ska till skolan =) Idag blir det värderingsövningar vilket kommer vara väldigt intressant i denna klassen =)

Ullared snart = JIPPI!!!!!!
Uh, så jag skaq shoppa =)

Nu ska jag ta och pallra mig iväg i mina nya fina stövlar!

Får se om det blir en fika med Josefin sen....*hoppas att jag orkar*

Puss

Skönt..mmmm!!

Idag har jag haft en riktigt bra dag i klassen!
Har fått veta jätte mycket och bestämt lektioner jag ska ha osv. Känns så skönt!

Ska hållai lektioner om substantiv, verb och adjektiv. Och på onsdag kommer katarina min handledare från skolan då ska jag hålla i en lek om de tre ordklasserna.

Har haft min syster här en stund och pratat lite skit, sen skulle jag lagat lite god mat men älsklingen kom inte hem idag så jag fick ge bort det jag förberett till syster sp fpr jag laga mat imon istället när han kommer hem =)

Sitter faktiskt och svullar lite (dåligt samvete), men det är gott ju =) Jag erkänner, jag är en gottegris hehe =)



Nu ska jag planera lite inför mina lektioner =)

Under vem som är här...?

För ett par år sedan var det Gudrum som var här å blåste på oss. Vem är det som är här nu? Känns som att jag vill gå ut och spika fast mitt tak lite....låter som det ska åka nör som helst=(

Nu ska jag promenera med vovven och sen åka till skolan =) Blir planering hela förmiddagen idag fram till lunch så det blir spännande att se vad vi kommer fram till.

Nu ska jag ut i stormen å se om min lilla kroppshydda kommer stå kvar på den fasta marken eller inte hehe...

BYE

Älsklingen kom hem =)

Idag har jag varit i skolan. Kändes typ likadant idag som igår. Så inte mycket att skriva om.
Men slutade vid halv 12 och åkte på akupunktur. Var intressant och hjälpte faktiskt när jag var där, men känns likadant nu när jag är hemma, men jag kommer ge det en chans så jag kan gå ett par gånger.

För övrigt övningskörde jag lite med Gina idag. Så jäkla duktig =) Lär sig jätte snabbt, så idag var det lite backning, dragläg och att köra på 3:an =) Gick super bra!!

Sen när jag åkte hem så pratade jag med Roddy och när jag svänger in på vår gata så ser jag att han med gör det =) Så nu ligger vi och myser på soffan! Detta kan jag nog vänja mig vid =)

Min mobil dog innan =( Orkar inte ladda de, hehe, om någon försökt få tag i mig =)

När vi skulle äta lite innan så komme ren kille och svängde upp på vår infart. Jaha, tänkte vi.
Han sa att han var från ett bokförlag, (kommer inte ihåg namnet). Men han fick komma in och prata lite. Slutade med att vi köpte De fyra första "banden" ur en serie med böcker. Jätte rolig är den. Den beskirver vad som hände varje dag hela 2008. Serien heter AHA och trycktes 2005 första året, så vi köpte de tidigare böckerna åxå. Riktigt roligt at kunna läsa om alla nyheterna som hämt under åren. Handlar om Sverige då ju. Och mycket sådant man kommer ihåg och inte ens massa tjaffs om kungar å sånt. Typ Ängla-mordet, Arboga mordet, OS å allt annat som hände förra året. Riktigt bra köp, och kul att kunna samla från början på detta så man kan fortsätta länge =)
Det var riktigt mycket rolig statistik åxå, typ hur många olyckor det varit sen 1995 typ å vilket program som var populärast under året, hur många som gift sig, begravts, döpts osv i kyrkan och mycket mycket mer.

Nu ska vi mysa lite, sen blir det en dusch och sova med mannen för ovanlighetens skull.

att matcha aha uppslagsverk ...     AHA Modern kunskap för alla ...

Positiv, positiv, positiv!!!

Japp, måste gå in med en positiv attityd i den där klassen idag. Det är ju ingen som har varit "elak" eller något det är bara att jag inte gillade stämning på hela skolan!

Jaja...nu ska jag promenera en sväng och sen åka =)

Uppdaterar väl lite ikväll efter skolan och akupunkturen =)

Bloglovin

Vill bara lägga till en väldigt bra sida för att hålla reda på sina bloggar!

www.bloglovin.se

Soppa, täcke å ljus!

Liffer på soffan under täcket, med tända ljus runt omkring mig och har precis ätit soppa =)

Har sån huvudvärk så hade helst velat sjunka under jorden men jag har väl inte det valet antar jag??

Har varit min första dag på min VFU (verksamhetsförlagd utbildning). Trivs inte alls, tråkig skola, läraren var pedagogisk och bra men kändes inte jätte intresserad av att egentligen ha en lärarkandidat. Klassen var ganska kall och verkade inte road över att ha mig där=(
Det verkade inte ens på henne som att jag skulle hålla några lektioner..............hmm.... Men det är bara till att vara positiv och se det positiva i det...hmm... NE kommer inte på något!!! Jaja....vara 5 veckor kvar hehe...

Förövrigt är det kallt ute nu....ska strax gå ut med hunden en kort runda och sen sätta in kupévärmaren som min älskling fixat, så jag får en härlig varm bil att komma ut till imon =)

Vet fortfarande íngen god mat att laga....Inga förslag alls??

Nu blir det halv åtta hos mig snart, efter promenaden alltså =) Sen blir det väl att nanna kudden så jag orkar med halva dagen imon. Ska ju till akupunktören vid halv 1 och se om han kan hjälpa mig med min nacke...vill bli bra!! Idag har inte ens den starka värktabletten hälpt =( Vad gör man då? Då har man värk på hög grad =(

Hörs imon efter att jag varit och blivit stucken =) Det är på detta ställe jag ska få min akupunktur imon =)

Kärlek!

Kärlek att älska någon utan förbehåll. Att alltid finnas vid den andres sida, vad som än händer. Att alltid ta den andres parti! Kärlek är något du känner i kroppen!

Idag har vi fixat i trädgården i många timmar. Krattat lite, klippt ner alla buskar och klippt körsbärsträdet lite. Rensat ur två rabatter och kom faktiskt överrens om att strunta i att klippa upp alla llöven för de faller så grymt mycket. Vi tar allt i helgen istället. Tror att jag ska fixa baksidan nästa helg åxå =)

Jag vill äta på Asian House i O-hamn, men har en man som inte är lika såld på det stället som jag är. Skulle kunna äta där varje dag tror ja =) Blir väl köttbullar och stuvade makaroner istället eller nått. Jag vägrar att laga något om vi inte åker iväg och äter =) Då får han fixa det =) hehe...

Roddy Hittade för övrigt en utbetalning från swedbank vi glömt så nu blev vi någon tusenlapp rikare hehehe =)

Nu ska jag nog kolla på ett tilll avsnitt av Brothers and sisters =) Är såååå inne i det nu = )

Kan ni skriva några goda maträtter så jag kan laga något imon kanske =)

Kallt!

Vi får ingen pellets förrän onsdag och nu är det nästan slut i vårt förråd hehe.... superkul! INTE! -4 ute och +13 inne, inte så stor skillnad!!!

Blev inga större shoppingfynd igår, en hårfön för 69:- (Den skulle ha kostat 99:- så när expediten sa att jag skulle batala det sa jag att det inte stod att den kostade det, då hade någon skyltat fel, så jag fick den för de priset ändå hehe =
Marie köpte julklappar åt Moa, Ludwig och Ebba, Julklapparna var så bra att jag hade velat ge dom istället hehehe=) Sen blev det pastavagnen, det var helt oki.

                                                       Och så köpte vi ju godis såklart!



Nu blir det lite brothers and sisters för mig innan Marie ska få komma upp och få lite frulle.
Sen ska vi nog plasta in vår bil lite så man inte kan sparka sönder den hehe, å sätta fast en fönsterbräda, annars blir det lugnt =)

Puss å kram

RSS 2.0