Energi för ett helt kompani

IGår hade jag ingen energi alls, jag å syster åkte till Kalmar och gjorde en massa ärenden, bl.a. köpte jag färg och kvistlack till taket i sovrummet =) Yeay!!

När jag kom hem tänkte jag sy lite, men blev inte av för jag fastnade i trädgården! Blev jättefint! Iaf, mot hur det såg ut innan!

Idag blir det Kalmar en sväng till och sen ska jag nog sy och sen frosta av den själavfrostande frysen, som råkat stå öppen och frostat igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ringa jobbet och ändra mitt lönekonto =)

Sorry, för frånvaron =)

...men jag har tagit sommar helt enkelt. Kommer tillbaka med mer frekventa uppdateringar när semestrar är slut, vardgaen kommer smygande tillbaka och jag har mer tid.

Idag har Roddy och Rikard målat garaget invändigt, och förstört hela mitt system med kartonger. Vi har för övrigt grälat konstant i två dagar nu, så är hyffsat trött på att vara hemma.

Jag har fixat iordning alla kläder, i hyllsystem och så, så har jag plockat undan lite och bokat hotellrum till Thailand.

Vi åker nämligen till Thailand 9 dec =) =) =)
Fy fabian så underbart härligt det kommer bli (om vi är vänner till dess vill säga, och jag inte typ har slått huvudet i väggen så många gånger att jag hamnat i koma typ).

Jaja, nu blir det väl att ligga på soffan eller nått annat tråkigt, är inte sugan alls på strand....neeeeee då!!!! Men, här får jag sitta och ruttna hehe =)

byebyebye

Idag säljer vi!!!!!

Idag säljer vi huset. Känns lite vemodigt att inte kunna komma och gå som man vill där, men vi ångrar det absolut inte. Vi trivs så himla bra här i nya huset. Det är sån skillnad på hus och hus. Ska aldrig någonsin ha källare igen t.ex.

Bilder kommer nästa vecka på hur vi fått till att än så länge =) Har syster dongel nu så jag har internet tillfälligt =)

Nu ska jag ta upp Marie, sen blir det att hämta de sista sakerna i källaren i gamla huset och sen åka till tippen om vi hinner, annars blir det direkt till banken och föra över lite pengar. Sen blir det banken i Fliseryd och skriva pappren, så vi inte äger vårt första hus längre =)

Nu blir det lite kräm och mjölk.

Au Revoir!
RSS 2.0