Höst





Mina fina höstbarn utanför dagis idag.

Nur Eddie 8,5 månad och kan stå långa stunder utan stöd, säger ma-ma, ba (papa eller napp?), dä (där). Och detta sägs hela tiden 😅
Han är verkligen världens gladaste unge. Enda gången han är ledsen är när han blir trött, och dagarna innan han ska lära sig något. 

Milea hon är inne i en superhörlig trotsålder, man märker att hon håller på att hitta sig själv och förstår att hon kan göra egna val. Men det är inte lätt för någon av oss ibland. Hon kan sjunga hela "ja må du leva", "lilla snigel" och "kalle anka" utan hjälp. Och hon älskar musik och att dansa. Hon kan även rökna till 6 själv (10 med hjälp).Hon har ett humör som heter duga, och Eddie får sina puttningar emellanåt. 

Till skillnad från Theus som aldrig varot elak på det sättet mot varken Milea eller Eddie. Han älskar verkligen Eddie och leker med honom så fort han kan. 
Theus leker mest just nu att han är polis och spion men vill också leka affär (kassapparat). Häromdagen lärde han sig att räkna till sex/sju utan problem (10 med liiite hjälp). Och Theus allra starkaste sida är nog hans lokalsinne, han vet precis vem som bor var och vart man ska svänga och inte åka. När Milea och han är isär är livet så mycket enklare men det äe även härligt å höra dom leka ihop 💖



RSS 2.0