Mat, film å lite körning!

Japp, igår blev det lite hemlagad mat vilket inte är jätte vanligt här hemma längre hehe =)
Korvstroganoff blev det =)

Tittade på Dumpa honom igår å idag men den var ingen höjdare =) Sedan körde Andreas till Högsby och åkte hem till sängen sen =) Så en lugn fredag kan man säga...

Nu är John här på lite besök å sen ska vi åka in å shoppa lite i Kalmar tänkte vi!

Återkommer kanske sen med mina shopping varor hehe!

Värk!

Ont!

Läkaren tror mig inte! Jag trodde att det var diskbråck, men inget syndes på magnetrötgen................GAHHHH!!!!
Nehe, då satte jag mig och letade på internet efter alla mina symtom. Och hittade något där varje sak stämmer in på mig.

SPONDYLARTROS

Jaha, och då läste jag vad man kan göra om det skulle vara det....INGET. Det är ju som vanligt.

Igår tog jag en stark värk teblett på morgonen som vanligt och sen tog jag inte min andra på kvällen. Tji, fick jag var de, har haft så ont i natt att jag bara sovit en halvtimme åt gången!!!! Hatar det här.

Jag sket i läkaren sen igår, och valde att ringa till en kille som håller på med akupunktur, så får väl se hur det går på tisdag när jag ska dit.

Det blev inget roligt inlägg idag, men jag kan ju inte alltid vara glad.....

Men Roddy kommer hem idag, så lute glad är jag ju. Men helt ärligt önskar jag att jag inte behövde leva mig genom denna smärta mer. Hoppas knarket börjar verka snart så kommer det kanske ett glatt inlägg sen =)

Nu blir det brrother and sisters och sen jobb =)

Jobba, jobba, jobba!

Japp, då jobbar man igen nu då =)
Ganska skönt att ha något att göra, men jag har lite ont i min stackars tå så jag är inte sugen på att gå med en lång sväng när hon ska rida nu =) Men, men =)

Annars är det lugnt idag , hoppas hjärtat kommer hem en sväng =)

Puss å kram

Puh!

Trött Denise kom hem halv fyra idag =) Men det har gått jötte bra att jobba och riktigt kul att få vara med mindre barn, trodde inte att jag skulle tycka att det var så himla kul, men det var det faktiskt! Dom är ju så mysiga, men var inne med 4-5 åringarna så jag fick ju inte mysa så mycket med de minsta hehe... men de var mysiga åxå ju!

De hade velat ha mig inne i två veckor nu, men jag har ju vfu.........så himla synd!!!!!!

Ja, på måndag börjar  ju för övrigt min VFU då =) Praktik asså! I 5 veckor ska jag vara i klass 5B på Mölstadskolan i Mönsterås. Ska bli spännande, att få testa på de lite äldre barnen!

Nu sitter jag och kopplar med min drog ;-) Strong Salmiak =) Mumma.... och så jag  gör en gratis fotokalender från vistaprint. Tydligen fick alla som var traderakunder gör en sån gratis...å då passar jag ju på att göra en julklapp ju!!

Saknar en speciell nu =) Bara 24h tills vi ligger å myser på soffan ihop!!

Nu ska jag snart jobba 3½ timme med Marie som jag är personlig assistent åt, min systerdotter förövrigt! Lite extra pengar =)

Tänkte att jag skulle fått en bild här, men det funkar inte som jag vill så jag får väl hoppa det ida =(

TIDIGT!

Usch detta är på tok för tidigt för mig! Jag är en morgon människa men jag måste ju erkänna att jag brukar inte gå upp vid 20 över 5!!!!
USCH!!

Blir spännande att se hur det är på försklan idag, antar att det är 1-5 år så det kan nog bli innehållsrikt hehe =)

Berättar lite mer sen =) 


                                                           Så här känner jag mig typ nu =)

Ljusparty

Jaha då har jag haft mitt första party =)
Ska ha ett till den 25 om jag kan få ihop lite nytt folk tills dess =) Fick en massa extra saker om jag bokade in mig en gång till =) hehe

Alla får komma så säg bara till ni som vill =)

Köpte massor med ljus men blev inte så fasligt dyrt =) Och fick en jätte fin vas eller vad man ska kalla den. Läggher upp ett kort sen när jag fått hem den!!

Nu ska jag gå och sova kudden, för imorgon ska jag vara inne i förskolan eken i mönsterås hela dagen =) 6.30-15.00 Riktigt kul att få komma ut lite som vikarie =) Man lär sig mycket och kul när dom gillar en så de vill ha dit en mycket =)

Har precis kört Josefin till kalmar och sedan tillbaka till ålem hahaha....vi är inte riktigt riktiga =)

Nu är jag trött!!

12 timmars sömn

Somnade under postkodmiljonären igår, typ kvart i åtta, och har sovit till 8 idag!!
Grymt trött.....fattar inte det. Det muntliga tog väl ut sin rätt hehe =)

Nu ska jag till min favorit flicka en stund och sen övningsköra med min brorsdotter =)

Visste inte vad jag skulle ha för bild=) Så Mias öga får fungera idag som ett vakande öga över mig ;-)

Mys med sig själv!

Japp, har varit en duktig hemmafru nu å bakat =)

Så sitter nu med mina kakor å myser =)

Lite synd dock att jag glömde äggen i mina kakor så de blev för torra =( Tråkigt för ingen kan motstå dem i vanliga fall nu kommer ingen vilja smaka hehehe =)

Nu blir det att slappa vid tv:n!

Sämst idag!

Uscja så illa det gick på den muntliga presentationen....illa, illa illa.!!!

Nu ligger jag på soffan å njuter =) Ska snart baka lite kakor, är rikitgt sugen på det =)

Har visat huset idag, och dom verkade riktigt intresserade, KUL...

Annars är det lugnt såhär långt i på dagen!

Pratade med en vön idag om varflr jag inte skulle vilja flytta till högsby......hehe, står för det jag tycker, inget personligt, skulle bara inte välja att fostra MINA barn där =)

jaja, färdig blarrat för nu, nu blir det lite baka kaka!!!

Trodde aldrig att jag skulle hålla med dem i Rosengård

Jag är varken rasist eller något annat, men jag bbrukar bara inte ha samma åsikter som många av dem i Rosengård har. Men, idag hörde jag på TV4:as nyheter att de inte vill vaccinera sig för att de tror att det kan leda till sterilitet och cancer. Hua!!

Jaja, nu var dagens prat om vaccinet slut. JAG LOVAR!

Igår var det mest jobb, men lite mys och plugg också =) Är såååå nervös nu, för jag har inte pluggat min muntliga redovisning ordentligt =(

Sedan kommer det en intrerssent och tittar på huset idag =) JIPPI =) Blir spännande att se vad det är för en prick. Från Stockholm var de.
 

Imon är det ljusparty då =) Alla som vill får komma =) Bara att höra av er, hehe =) Ska bli mysigt att få lite nya ljus hemma. Och så ska jag baka lite innan dess, men det blir nog imon tror jag. Idag ska jag nog bara koppla av fram tills dess =)

R städade igår, så skönt att jag slapp! Fasxt jag fick laga en herrans massa mat istället hehe...aldrig en lugn stund i det här huset.

Och nu ska jag berätta vad som gjorde mig le imorse..... Jag vaknade och gick upp, inga problem så långt. Klädde på mig och skulle platta håret, när jag tittar på min armbandsklocka. Då är hon väl en timme för tidigt=( Min mobil hade hoppat fram en timme och lurade mig att gå upp =( Men jag fick ju skriva lite här nu istället och träna lite på min presentation så det var väl tur i oturen =)

Nu ska jag stå här och fjanta mig med min a redovisningspapper och låtsas att mina djur är mina klasskompisar =)

Bye bye

Mitt fina hus =)

YouTube video

http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3uLc

Kolla in denna svin-influensa-vaccin-video!

Lördagsmorgon

Jaha, då sitte rman och äter härlig fukost med R framför tv:n. Vi har precis innan avmsakt alla djuren, vilket inte var populärt=( Men, även det måste ju göras =)
Snart ska vi kanske till R framor och farfar och deras lilla valp. Har lovat att klippa naglarna på den lilla =)
Sedan måste jag förbereda en muntlig presentation i svenska också. =) Ska nog förbereda den lite nu =)

                                            Lägger till en fin liten höstbild jag tagit på min vovve=)




Sedan apropå (stavas det så?) detta vaccin!!!!

Jag kan verkligen inte bestämma hur någon ska göra med vaccinet.  MEN, Vet ni att det innehåller kvicksilver? Vi får inte ens ha kvicksilver i tänderna längre men ska nu tydligen spruta det rakt in i blodet.... Dessutom kan t.ex. det vanliga 1½ års vaccinet göra att autism blommar ut hos barn, tänk då vad detta , inte tillräckligt testade vaccinet kan komma att göra med både födda och ofödda barn. Dessutom ska inte barn under 3år vaccinernas. Då borde ju absolut inte barn som är ofödda få det i sig. De säger även att det inte är tillräckligt testat ännu. MEN, på 70-talet när det kom en sväng av någon epedemi så användes vaccinet och fler dog i slutändan av detta än av själva influensan (Läst i en vetenskaplig tidning), samt att då ville så många stämma staten för att deras nära och kära dog att denna gången så avsäger sig staten, läkaren och alla andra allt ansvar om det händer dig något pga. vaccineringen. Detta just för att så många dog sist. Gör det inte är mitt råd. Dessutom måste ni göra om det inom tre månader igen (tror jag), och då ska du spruta i dej det igen. Tänk i allafall över det en extra gång innan ni tar vaccinet. Får ni svin influensan, eller den nya influensan som den egentligen ska kallas, så blir ni sjuka, ni får extra hög feber och den håller kanske i sig lite längre än vanligt, MEN nästa gång blir ni inte dåligare än av en vanlig "flunsa". Till och med många läkare har gått ut och sagt att man inte borde ta det....så tänk efter!!

Ni som läser, kommentera gärna =)

Hejsan alla bloggare!

Jag heter Denise, bor i en liten håla i småland och har en sambo som kör lastbil hela långa veckorna. Så denna blogg kommer handla om hur mitt liv som personnlig assistent och om att plugga på heltid ser ut. Hur våra underbara helger ser ut tillsammans med våra två katte och en hund =)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0